Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zranenému Neymarovi hrozí operácia a až dvojmesačná pauza

Zranenému najdrahšiemu futbalistovi sveta Neymar hrozí operácia a až dvojmesačné pauza.

27.02.2018 08:27 , aktualizované: 20:20
Neymar Foto: ,
Neymar sa zranil v zápase proti Olympique Marseille.
debata (1)

Tréner PSG Unai Emery však povedal, že zákroku sa Neymar zatiaľ nepodrobí a má šancu sa už budúci týždeň na trávnik vrátiť.

Lídrovi najvyššej francúzskej súťaže Parížu St. Germain v budúcotýždňovej osemfinálovej odvete Ligy majstrov 2017/2018 proti obhajcovi prvenstva s určitosťou nepomôže útočník Neymar.

Dvadsaťšesťročného Brazílčana v 80. min nedeľňajšieho súboja Ligue 1 proti Olympique Marseille (3:0) vyniesli na nosidlách po tom, ako si podvrtol pravý členok. Tréner PSG Unai Emery bol sprvoti optimistický, ale pondelňajšie vyšetrenia preukázali, že Neymarovo zranenie je vážnejšie ako sa pôvodne zdalo.

„Doplnkové vyšetrenia, ktoré v pondelok podstúpil (ultrazvuk a CT, pozn.), potvrdili nielen výron v pravom členku, ale aj prasklinu piatej metatarzálnej kostičky v chodidle,“ uviedol parížsky klub prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

V poriadku nie je ani ďalší Brazílčan – stopér Marquinhos, u ktorého lekárske testy objavili poškodenie ľavého stehenného svalu. Tím spod Eiffelovky čaká v utorok 6. marca náročná misia, keďže na Valentína prehral v Madride na Štadióne Santiaga Bernabéua 1:3.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž Saint-Germain #liga majstrov vo futbale