Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Real bude pykať za úmyselnú žltú kartu. Nemôžete to dokázať, hnevá sa Zidane

Španielsky futbalový klub Real Madrid sa v úvodnom zápase osemfinále Ligy majstrov 2017/2018 bude musieť zaobísť bez pravého obrancu Daniho Carvajala.

09.12.2017 08:12
Dani Carvajal Foto: ,
Dani Carvajal (vpravo) v drese Realu Madrid.
debata

Dvadsaťpäťročný rodák z Leganés si v dueli na ihrisku APOEL Nikózia (6:0) vykoledoval tretiu žltú kartu v tejto sezóne a následný jednozápasový trest si odpykal v stredu proti Borussii Dortmund (3:2).

Európska futbalová únia (UEFA) však Carvajalovo správanie vyhodnotila ako úmyselné a predĺžila mu suspendáciu aj na ďalšie stretnutie. Meno súpera sa Real dozvie po pondelkovom žrebe.

Tréner „bieleho baletu“ Zinedine Zidane už potvrdil, že Madridčania sa voči verdiktu odvolajú. „Nemôžete dokázať, či mal v úmysle dostať žltú kartu. Odvoláme sa proti tomu, možno UEFA zruší tento zákaz. Nemyslím si, že je to spravodlivé,“ povedal 45-ročný Francúz podľa webu soccerway.com.

Carvajal v zápase proti APOEL-u, žltá karta v čase 1:09

Real sa takto neprevinil prvýkrát. V ročníku 2010/11 potrestali jeho vtedajšieho trénera Josého Mourinha dištancom na jedno stretnutie za to, že nabádal Sergia Ramosa a Xabiho Alonsa, aby sa v predposlednom zápase s Ajaxom nechali vylúčiť. Hráči, kouč aj klub navyše dostali pokuty.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Dani Carvajal #APOEL Nikózia