Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Reale na to nabádal už Mourinho. Carvajalovi hrozí trest za úmyselnú kartu

Futbalistom Realu Madrid možno bude v osemfinále Ligy majstrov chýbať obranca Dani Carvajal. Podľa UEFA mu totiž hrozí dodatočný dvojzápasový trest za to, že sa nechal v utorňajšom zápase základnej skupiny s APOEL-om Nikózia v 90. minúte úmyselne udeliť žltú kartu.

22.11.2017 18:34
Dani Carvajal Foto: ,
Obranca Realu Madrid Daniel Carvajal (v strede) počas zápasu proti APOEL-u Nikózia.
debata

Pre Carvajala išlo o tretie napomínanie v súťaži a automaticky tak príde o posledný zápas proti Dortmundu, v ktorom však ani jednému zo súperov o nič nepôjde. Anglický Tottenham už má zaistené prvé miesto a Realu priniesla postup z druhej priečky utorňajšia výhra 6:0 na Cypre.

Ak by disciplinárna komisia UEFA dospela k záveru, že si Carvajal skutočne „vypýtal“ kartu úmyselne, dostal by dvadsaťpäťročný španielsky reprezentant dvojzápasový trest. Prišiel by tak o obe stretnutia osemfinále, ktoré sú na programe na prelome februára a marca.

Real nemá s podobným previnením problémy prvýkrát. V ročníku 2010/11 potrestali vtedajšieho trénera Josého Mourinha za to, že nabádal Sergia Ramosa a Xabiho Alonsa, aby sa v predposlednom zápase s Ajaxom nechali vylúčiť. Hráči, kouč aj klub navyše dostali pokuty.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Dani Carvajal