Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Real nastúpil bez mladej hviezdy. Bizarnejší dôvod ste nepočuli

Pred nedávnom tréner Realu Madrid Zinedine Zidane na jeho adresu uviedol, že od čias Lionela Messiho nevidel u nikoho lepšiu ľavačku. V stredajšom stretnutí Ligy majstrov proti APOEL-u Nikózia však Marco Asensio v zostave Realu chýbal. Dôvod? Viac ako kuriózny.

13.09.2017 19:43
debata (1)

Asensio, ktorého nielen v Reale Madrid považujú za nového Cristiana Ronalda, sa zodpovedne pripravoval na tohtosezónnu premiéru Realu v Lige majstrov. O jeho absencii ako prvý informoval kouč Zidane na predzápasovej tlačovke.

„Má zapálenú vyrážku na nohe a nemôže cez ňu navliecť ponožku. Preto hrať nebude,“ uviedol francúzsky tréner bez akéhokoľvek ďalšieho vysvetlenia.

Viac informácií do prípadu priniesol španielsky denník ABC. „Asensiovi sa zapálili kožné póry po tom, ako si holil nohy pred zápasom. Zapálená koža mu spôsobuje bolesť, cez ktorú by síce mohol hrať, ale vzhľadom na nie veľkú silu stredajšieho súpera a ďalší náročný program ho tréneri Realu na zápas proti APOEL-u nenominovali,“ píše ABC.

Pre porovnanie: brankár Manchestru City Ederson Moraes, ktorého počas víkendu brutálne skopol útočník FC Liverpool Sadio Mané a spôsobil mu nižšie viditeľné zranenia, nechýbal v bránke City v stredajšom dueli proti Feyenoordu Rotterdam.

Futbal ako hra chlapov? Evidentne platí, že ako pre koho…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #liga majstrov vo futbale #Marco Asensio