Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Guľa: Penalta? Prirovnal by som ju k Saganovi, viac k tomu nepoviem

Hrdosť, ale aj sklamanie. To sú pocity, ktoré po výhre Žiliny v Kodani (2:1) lomcovali trénerom slovenského majstra Adriánom Guľom.

19.07.2017 22:26
Adrián Guľa Foto: ,
Adrián Guľa.
debata (7)

„Samozrejme, išli sme postúpiť, je teda trpké po takom vynikajúcom výkone vypadnúť s takýmto veľkým klubom. Chlapci hrali fantastický futbal. Mali sme v týchto zápasoch dva výpadky, ktoré nás stali postup,“ naznačil koč Žiliny.

„Je to Pyrrhovo víťazstvo, keďže sme nepostúpili. Súper s blížiacim sa záverom nevyliezol za svoju polovicu. My sme verili tomu, že sa dá vyhrať a aj o tri góly. Výborne fyzicky pripravení chalani zničili súpera, ostrieľaného, renomovaného. Hráčom som v kabíne podal ruky, poďakoval som im za výkon a prístup. Majú môj veľký rešpekt,“ poznamenal.

„Budeme pokračovať v tom, aby sme sa k takýmto zápasom v budúcnosti opäť dostali. Škoda Šejdajevovej šance, no chceli sme si ešte aj potom utvoriť nejakú príležitosť. Naša situácia sa kodanskou penaltou nezmenila, naďalej sme potrebovali dva góly. Posúdenie penaltového verdiktu by som v tejto saganománii prirovnal k Saganovi, viac k tomu nepoviem,“ dodal.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Adrián Guľa