Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náš tip! Ronaldo Buffona neprekoná. Určite nie z hry

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? "Pred zápasom sú šance vždy 50:50". Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipnite si výsledok finále Ligy majstrov.

02.06.2017 22:34
Real Madrid, Liga majstrov Foto:
Cristiano Ronaldo počas tréningu v Cardiffe. Bude sa smiať aj po zápase?
debata (3)

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Real Madrid – Juventus Turín: Superpevná obrana či magický útok? Útok! Hoci nie jednoznačne. Real zmení historické štatistiky a stane sa prvým klubom novodobej histórie Ligy majstrov, ktorý obháji trofej. Cristiano Ronaldo po prvý raz v kariére neprekoná Gianluigiho Buffona z hry, no uspeje v jedenástkovom rozstrele. K nemu dôjde po remíze 1:1, ktorá bude platiť po 90 i 120 minútach.
Tip na výsledok: 2:1 po pok. kopoch

Adam Zelinka

Martin Prosnan, redaktor Pravda.sk

Real Madrid – Juventus Turín: Spomínate si ešte, ako hráči Juventusu Turín vo štvrťfinálovom dvojzápase vymazali hviezdny útok Barcelony? Taliani potvrdili, že kolektívny výkon je nad akékoľvek individuálne majstrovstvo. A preto súhlasím, Cristiano Ronaldo už v tejto sezóne góly dostrieľal. Ba nedôjde ani na pokutové kopy. V nedeľu sa bude písať o inom mužovi – Gonzalovi Higuaínovi…
Tip na výsledok: 0:2

Martin Prosnan
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #liga majstrov #Real Madrid