Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gyömbér nie je na súpiske AS Rím pre Ligu majstrov. Zarmútilo ma to, priznal

Deväťnásobný slovenský futbalový reprezentant v službách talianskeho klubu AS Rím Norbert Gyömbér napokon nebude účinkovať v skupinovej fáze prestížnej Ligy majstrov, ktorá sa začne už na budúci týždeň.

10.09.2015 13:58
debata (5)
zväčšiť Norbert Gyömbér. Foto: SITA, Ján Slovák
Norbert Gyömbér Norbert Gyömbér.

Dvadsaťtriročného rodáka z Revúcej (nar. 3. júla 1992) nezaradil trénerský štáb rímskeho klubu na čele s francúzskym kormidelníkom Rudim Garciom na súpisku pre LM 2015/2016. Informoval o tom portál denníka La Gazzetta dello Sport.

„Neviem, či som to čakal. Samozrejme, že ma to trochu zarmútilo. Som z toho smutný, pretože som profesionál a chcel som tam byť a zahrať si v Lige šampiónov,“ vyjadril sa defenzívny univerzál Gyömbér na margo svojej absencie v skupinovej fáze najprestížnejšej európskej klubovej súťaže a doplnil: „Na druhej strane musím ďalej poctivo pracovať a presvedčiť trénera Garciu, aby ma zaradil na súpisku, prípadne som sa dostal na nejaké zápasy.“

Ako je známe, Norbert Gyömbér je kmeňovým hráčom talianskeho klubu Catania Calcio a vo „večnom meste“ je od konca augusta na hosťovaní do 30. júna 2016, potom si AS Rím bude môcť uplatniť na slovenského futbalistu opciu na trvalý prestup na tri roky.

Nedávny žreb skupinovej fázy Ligy majstrov 2015/2016 v Monaku prisúdil tímu AS Rím v E-skupine za súperov FC Barcelona (Šp.), Bayer Leverkusen (Nem.) a BATE Borisov (Bielor.). Taliansky vicemajster začne svoju púť v stredu 16. septembra o 20.45 h atraktívnym domácim súbojom proti úradujúcemu víťazovi LM z Barcelony.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #AS Rím #Norbert Gyömbér
Načítavajú sa športové výsledky...