Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Smiešny kráľovský klub, urážajú Real napriek postupu španielske médiá

Španielske médiá nenechali po utorňajšom odvetnom dueli osemfinále Ligy majstrov medzi Realom Madrid a Schalke 04 Gelsenkirchen (3:4) na obhajcovi trofeje "suchú nitku".

11.03.2015 09:40
Iker Casillas, Real Madrid Foto: ,
Hráči Realu Madrid sa takto po zápase ospravedlňovali fanúšikom za slabý výkon proti Schalke 04.
debata (1)

„Štvrťfinále s hanbou,“ napísal na titulke stredajšieho vydania denník AS. „Strach. Chaotický Real vyvolal paniku na Bernabéu. Los Blancos takmer vypadli. Dva góly Cristiana Ronalda pomohli mužstvu vyhnúť sa katastrofe. Fanúšikom sa najviac nepozdávali výkony Casillasa a Garetha Bala. Na konci však vypískali celé mužstvo,“ pridal sa druhý tradičný denník Marca, ktorý pridal aj fotografiu bezradného a rukami gestikulujúceho Cristiana Ronalda.

Periodikum Mundo Deportivo zaradilo ako hlavnú tému vydania údajný záujem FC Barcelona o Douglasa Costu zo Šachtaru Doneck, taktiež si však do Realu ryplo: „Smiešny kráľovský klub. Ancelottiho družina bola slabá a neukázala charakter, čo publikum na Štadióne Santiaga Bernabéua ocenilo piskotom.“

Podľa katalánskeho Sportu fanúšikovia v domovskom stánku Realu svojou reakciou povedali: „Dosť!“ „Hanebný Real. Kríza a krok od vypadnutia,“ hlásil v stredu spomenutý denník Sport.

Nemecké médiá boli, naopak, spokojné a rozplývali sa napriek v konečnom účtovaní neúspešnému dvojzápasu z pohľadu Schalke. „Zázrak Schalke! Supervíťazstvo v Madride, ale bez postupovej senzácie!“ Takto otitulkovali nemecké internetové médiá svoje výstupy k utorkovej odvete osemfinále Ligy majstrov.

„Šialených 4:3 v Madride. Žiaľ, nestačilo to, lebo prvý zápas sa skončil 0:2. ‚Königsblauen‘ sú tretíkrat v rade vyradení v osemfinále Ligy majstrov, ale tentoraz po skvelom výkone,“ napísal Bild.

„Schalke pričuchlo k senzácii. Skvelá jedenásta Di Mattea presvedčila na Estadio Bernabéu aj herne, že mala na postup,“ napísal Kicker. Frankfurter Allgemeine Zeitung v titulku napísal, že Schalke bojovalo kráľovsky o postup.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Schalke 04