Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Diego Costa zatiaľ nezvláda dva náročné zápasy za týždeň

Diego Costa nie je pripravený odohrať dva zápasy v priebehu jedného týždňa, vysvetlil tréner futbalistov FC Chelsea José Mourinho, prečo svoju novú útočnú zbraň nezaradil do základnej zostavy v stredajšom zápase Ligy majstrov proti Schalke 04.

18.09.2014 12:24
Diego Costa Foto: ,
Diego Costa v stretnutí Ligy majstrov proti Schalke 04.
debata

Brazílskeho rodáka reprezentujúceho Španielsko poslal na trávnik na Stamford Bridge až v 74. minúte za stavu 1:1, na ktorom sa už nič nezmenilo.

„Keď má jeho sval týždeň na zotavenie, vtedy môže hrať od začiatku,“ povedal pre BBC portugalský kormidelník. Costa si 4. septembra pri plnení reprezentačných povinností zranil zadný stehenný sval. Napriek hendikepu už stihol streliť za Chelsea sedem gólov, v sobotu zaťažil konto Swansea hetrikom. Proti Schalke nastúpil v základe Didier Drogba, ktorý sa nepresadil. Kanonier z Pobrežia Slonoviny si dres Londýnčanov obliekol v Lige majstrov prvý raz od rozhodujúcej penalty vo finále 2012 s Bayernom Mníchov.

„Nebolo to z dôvodu, že by som chcel Costu šetriť na nedeľu, keď hráme s Manchestrom City. Jednoducho nebol v stave nastúpiť od prvej minúty. Tri dni mu na oddych nestačili,“ dodal Mourinho.

debata chyba
Viac na túto tému: #Diego Costa #Chelsea FC