Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozhodcovia totálne zarezali Bazilej. Schalke odpustili neuveriteľný ofsajd

Každý ročník futbalovej Ligy majstrov má svojich hrdinov, ale aj babrákov. Tým tohtoročným môže byť rozhodcovská trojica z Talianska, ktorá viedla stretnutie Schalke 04 - FC Bazilej.

12.12.2013 16:14
Schalke 04 Foto: ,
Joel Matip (druhý zľava) sa raduje zo svojho gólu, ktorý padol evidentne z ofsajdu.
debata (2)

V zápase, kde išlo o veľa, sa trio Pablo Tagliavento, Andrea Stefani a Renato Faverani neuveriteľne „seklo“. V 57. minúte zápasu dovolilo zvýšiť domácemu tímu na 2:0. A to v situácii, keď v postavení mimo hry nebol jeden, dvaja, alebo traja hráči. V ofsajde sa v čase prihrávky nachádzali až štyria futbalisti z Gelsenkirchenu, medzi nimi aj 22-ročný nemecký obranca s kamerunskými koreňmi Joël Matip, ktorý akciu nakoniec úspešne zakončil.

Na takýto podpásový úder už švajčiarsky tím nedokázal zareagovať. Z Veltins-Areny odišiel porazený a v jarnej časti pohárových súťaží si bude musieť vystačiť s odrobinkami z Európskej ligy. Naopak Schalke, ktorého sponzorom je aj hlavný mecenáš Ligy majstrov, ruská spolocnosť Gazprom, bude naďalej pokúšať šťastie v milionárskej súťaži.

Futbal býva často krutý, nie vždy sa na konci raduje ten lepší. Horšie je, ak o osude futbalistov rozhodujú veľké chyby. „Hrubky“, s ktorým by si videotechnika hravo poradila. Tá síce stojí nemalý balík peňazí, avšak spravodlivosť na trávniku by mala byť na nezaplatenie. Alebo nie?

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhodca #Schalke 04 #FC Bazilej