Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Miláne pobodali troch fanúšikov Ajaxu, jeden je v kritickom stave

Traja fanúšikovia holandského futbalového klubu Ajax Amsterdam utrpeli pred stredajším zápasom Ligy majstrov na ihrisku AC Miláno bodné poranenia.

11.12.2013 22:18
Ajax Amsterdam, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia Ajaxu Amsterdam.
debata

Miestna spravodajská agentúra ANSA zistila, že jeden z hospitalizovaných priaznivcov má vážne zranenia brucha a je v kritickom stave. Druhého fanúšika milánski „ultras“ zasiahli do zadku a tretieho do nohy. Oboch fanúšikov amsterdamského klubu previezli do milánskej nemocnice San Carlo.

Incidenty sa odohrali v blízkosti štadióna San Siro pred stredajším zápasom H-skupiny Ligy majstrov medzi domácim AC Miláno a hosťujúcim Ajaxom Amsterdam. Už predtým sa skupina fanúšikov Ajaxu zapojila do bitky, kým ich kolegovia hádzali fľaše do výkladov obchodov a okoloidúcich v rôznych uliciach v centre Milána.

Zápas medzi AC Miláno a Ajaxom Amsterdam rozhodne o druhom účastníkovi osemfinále LM. „Rossoneri“ stačí na účasť medzi najlepšou šestnástkou „starého kontinentu“ aj nerozhodný výsledok. „Ajax sa v predchádzajúcich týždňoch ukázal vo vynikajúcom svetle. Nepoviem nič svetoborné, keď tvrdím, že na úspech potrebujeme zodpovedný výkon a nejaký ten gólik,“ avizoval kouč talianskeho tímu Massimiliano Allegri.

Už istým postupujúcim z H-skupiny je FC Barcelona. Španielsky šampión sa predstaví doma na Camp Nou proti Celticu Glasgow, ktorý už je bez nádeje na postup. „Blaugranas“ bojujú o konečnú prvú priečku, na ktorú im stačí aj remíza.

debata chyba
Viac na túto tému: #AC Miláno #chuligáni #Ajax Amsterdam