Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po takej prehre budem ťažko zaspávať, priznal Halenár

Slovanu Bratislava sa sen o Lige majstrov rozplynul už po 68 sekundách. Aj preto hráči slovenského majstra vychádzali zo šatní veľmi pomaly.

29.07.2009 23:07
Liga majstrov, Slovan - Olympiakos Pireus,... Foto:
Juraj Halenár dal proti Mostaru dva góly, predviedol skvelý výkon. Včera sa k nemu ani zďaleka nepriblížil.
debata

Najrýchlejší bol novic v kádri trénera Dušana Uhrina st Milan Ivana. Premiéru v belasom drese oslávil rozbitým nosom. „Od jedného z obrancov som dostal lakťom do nosa a pustila sa mi aj krv,“ vysvetľoval ofenzívny hráč okrášlený vatovým tampónom v nose.

„Škoda, že sme na začiatku dostali rýchly gól a potom hneď druhý. Proti súperovi, akým je Olympiakos, sa vypomstí každá chybička. A oni nás za ne vytrestali. Premiéru som si predstavoval trošku inak,“ uviedol futbalista, ktorý prišiel do Slovana zo Slavie Praha.

Útočník Juraj Halenár dal v odvete 2. predkola proti Mostaru dva góly a predviedol skvelý výkon. Včera sa k nemu ani zďaleka nepriblížil. „Za chyby sa pyká,“ hľadal slová po zápase.

Z tribún hnalo domácich dopredu 20-tisícové hľadisko. „Najmä kvôli fanúšikom mi je ľúto. Ešte som na Slovane nezažil toľko ľudí, boli úžasní, stále nás povzbudzovali a my sme ich sklamali. Snažili sme sa na hranici našich možností, ale bohužiaľ to nestačilo,“ priznal Halenár a dodal: „Budem mať asi veľmi dlhú noc. Ťažko budem zaspávať po takej prehre.“

S úsmevom sa ochotne pristavila aj hviezda Olympiakosu Pireus – švédsky obranca Ollof Mellberg. „Nemyslím, že to bol ľahký zápas. Ale veľmi nám pomohol rýchly gól. Domáci sa snažili tlačiť dopredu, chceli sa doma ukázať. Uhrali sme, čo sme chceli a to bolo dobrý výsledok do odvety,“ uviedol bývalý stopér Juventusu Turín.

debata chyba