Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čobej: Bral som to ako normálny zápas

Zdalo sa, že návrat Juraja Čobeja medzi corgoňligové žrde v drese Artmedie Bratislava bude mať trpkú príchuť. Už v 13. min vyťahoval v utorkovom súboji 11. kola nadstavbovej časti skupiny o titul proti MFK Košice loptu po druhý raz zo siete. A to si na ňu predtým sotva siahol. Ďalšie góly však už Košičania nepridali a Artmedii sa napokon podarilo otočiť zápas vo svoj prospech.

15.05.2007 23:04
debata

"Medzi 10. a 13. minútou som dostal dva góly. Nebolo to nič príjemné. Som však rád, že chlapci to otočili, aj keď s prispením šťastia a nakoniec vyhrali,“ komentoval navrátilec.

Už 35-ročný brankár odohral naposledy celý zápas v slovenskej najvyššej súťaži ešte v novembri 2005. Pred Vianocami mu potom diagnostikovali vážne mozgové ochorenie. Nasledovala úspešná operácia a potom dlhý návrat naspäť. Čobej odohral medzitým niekoľko minút pri rozlúčke s reprezentáciou, tiež pár minút v Corgoň lige a potom chytal už len v príprave resp. za B-tím Artmedie.

Na otázku, s akými pocitmi nastupoval opäť vo vážnom stretnutí v základnej zostave, odpovedal: „Nič zvláštne. Bolo tam trochu šteklenie, ale inak som to bral ako normálny zápas. Natrénované musí byť, ale skúsenosti sa nedajú stratiť. Kto vie raz jazdiť na bicykli, už to nezabudne. Samozrejme som rád, že som konečne zase na ligovej scéne.“

Na záver gólman, ktorému za skvelé výkony v Lige majstrov 2005/06 prischla prezývka „Šaman“, povedal, že futbal ho ešte určite baví a do budúcnosti sa pozerá s optimizmom. „Keby nebola chuť víťaziť, už by som to pred rokom zabalil.“

debata chyba