Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Púchov získal brankára Iliziho z Trnavy

Vedenie Matadoru Púchov, ktorý bude na jar bojovať o zotrvanie v slovenskej lige, získalo do kádra brankára Ľuboša Iliziho zo Spartaka Trnava. Po odchode skúseného Tomáša Bernadyho majú gumári na poste brankára ešte Miroslava Valacha a talentovaného Mareka Ivanku.

03.03.2006 17:44
debata

Manažér gumárov Dušan Slovák súčasne dodal, že prestup útočník Mareka Bakoša do ruského klubu Šinnik Jaroslavľ ešte stále nie je definitívne dotiahnutý.

„Ilizi k nám prišiel po dohode s trnavskými funkcionármi. Zmluvu s nami podpísal na rok a v piatok už trénoval s nami. Ľuboš má splnené všetky podmienky vrátane zdravotných testov, takže nám nič nebráni v tom, aby sme ho dopísali na súpisku pre odvetnú časť sezóny,“ vysvetlil Slovák.

Na tému brankárskej jednotky povedal: „Celú zimnú prípravu odchytal Valach, ktorý už na jeseň vypadol zo zostavy len kvôli zraneniu. Tréner ho pozná, takže na úvod bude jednotkou. To sa však môže rýchlo zmeniť, najmä ak sa štart jarnej sezóny bude posúvať. Nemožno vylúčiť, že Ilizi sa do základnej jedenástky napokon prebojuje.“ 

Okrem Bernadyho prišli gumári v zime aj o najlepšieho jesenného kanoniera a reprezentanta do 21 rokov Bakoša, ktorý má namierené do Ruska. „Podľa informácii Bakošovho manažéra ešte nedošlo k podpisu zmluvy, ale všetko nasvedčuje tomu, že do Jaroslavli prestúpi. Možno, že sa celá transakcia spečatí už cez víkend,“ dodal manažér Púchova.

debata chyba