Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss sľubuje prievan v Slovane: Odídu minimálne traja až piati hráči

Úradujúci slovenský futbalový majster Slovan Bratislava sa rozlúčil s rokom víťazstvom nad Zlatými Moravcami 4:1. Tréner Vladimír Weiss po stretnutí načrtol budúcnosť mužstva.

25.11.2022 11:15
Vladimír Weiss starí. Foto: ,
Tréner Slovana Vladimír Weiss pochválil hráčov za jesenné výkony v lige aj pohárovej Európe.
debata

Slovan tak prezimuje na čele tabuľky najvyššej súťaže s trojbodovým náskokom pred DAC Dunajská Streda. „Musíme priniesť čerstvú krv, pretože máme dosť staré mužstvo. Dvoch-troch mladších hráčov, ktorí sa budú učiť od Kucku, Kankavu, Kašiu, Vlada,“ uviedol po zápase tréner Weiss.

Viacero futbalistov predvádzalo počas jesene nepresvedčivé výkony v čele so slovinským útočníkom Ivanom Saponjičom. „S niektorými hráčmi sa vzhľadom na ich výkonnosť rozlúčime. Určite odídu traja, štyria, piati hráči. Minimálne. Takto to mám premyslené,“ prezradil tréner belasých.

740010975 Čítajte viac Desivý pohľad na členok Neymara. V ďalšom zápase bude Brazílii chýbať

Otázkou je, koho sa Slovanu podarí do mužstva získať v zimnom období, počas ktorého sa uskutočňuje omnoho menej prestupov, ako tomu býva v lete. Každopádne Slovan sa musí pripraviť na náročnú jarnú časť v lige, pohári aj osemfinále Európskej konferenčnej ligy.

„Nie je veľa tímov, ktoré vyhrali skupinu európskeho pohára a sú na čele v domácej súťaži. Za toto hráčom ďakujem. Na prvom mieste sme s nie veľkým náskokom pred Dunajskou Stredou. Liga bude zaujímavá až do konca, náročnejšia než uplynulé roky,“ dodal tréner Slovana.

Collage Maker-25-Nov-2022-08.23-AM Čítajte viac Prešľap českého komentátora, urazil diváčku. Šéf športu to žehlil

Slovan nazbieral v 18 jesenných forutnaligových zápasoch 41 bodov, s 13 triumfami aj 39 strelenými gólmi je najlepší v súťaži. DAC má na konte 38 bodov, na konte má najmenej prehier (2) aj inkasovaných gólov (15).

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss #Fortuna liga