Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dunajská udrela v závere, žiaril dvojgólový Krstovič

Futbalisti Dunajskej Stredy vyhrali nad Podbrezovou 2:1 a v tabuľke si poistili tretie miesto.

23.10.2022 19:35
SR Futbal FL 15.kolo DAC Podbrezová TTX krstovič Foto: ,
Nikola Krstovič (DAC) a Boris Godál (FK Podbrezová) v zápase 15. kola futbalovej Fortuna ligy v Dunajskej Strede.
debata

DAC stráca na vedúci Slovan šesť bodov.

Mužstvá nastúpili s cieľom odčiniť vypadnutia zo Slovnaft Cupu. Prvá šanca prišla na strane Podbrezovej, keď sa v 5. minúte po rohovom kope dostala lopta k Pavúkovi, jeho strelu však Petráš bravúrne vyrazil.

SR Futbal FL 15.kolo Michalovce Trenčín KEX Čítajte viac Trnava znížila stratu na Slovan, Ružomberok remizoval

O peknú akciu sa postaral v 18. minúte Szánthó, ktorého strelu kryl Ludha. V 35. minúte sa hostia dostali k priamemu kopu, ale s Bartošovou strelou si poradil Petráš. V 52. minúte išla Podbrezová do vedenia.

Kováčik dostal výbornú dlhú prihrávku na pravej strane, loptu poslal pred bránu Mosesovi, ktorý z piatich metrov prekonal Petráša – 0:1. V 59. minúte mohlo byť vyrovnané, Szánthó vysunul na pravej strane Pinta, spätnú prihrávku poslal z prvej na bránu Nebyla, ale Ludha na čiare kraľoval.

V 69. minúte na rohový kop Ramadana najlepšie nabehol Krstovič a loptu poslal hlavou do siete. Domáci rozhodli v 86. minúte, keď sa k lopte v pokutovom území dostal Krstovič a z otočky upravil na 2:1.

FC DAC 1904 Dunajská Streda – FK Železiarne Podbrezová 2:1 (0:0)
Góly: 59. a 86. Krstovič – 52. Moses. Rozhodovali: Kružliak – Štrbo, Hrmo, ŽK: Leginus, Krstovič, Dimun – Godál, Paraj, 4377 divákov.
FC DAC: Petráš – Pinto, Risvanis, Brunetti, Andzouana – Fazlagič (57. Nebyla), Dimun, Veselovský (88. Kružliak) – Szánthó (77. Blackman), Krstovič, Leginus (57. Ramadan)
Podbrezová: Ludha – Bartoš, Godál, Grešák – Kováčik, Bakaľa (88. Horvát), Paraj, Ďatko (77. Vasiľ) – David (82. Breznaník), Kuzma, Pavúk (77. Grendel)

Platy hráčov v zámorskej MLS Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Pozrite si platy hráčov v MLS. Slovákov,...

Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #futbal #Fortuna liga