Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po piatich mesiacoch. Kocian skončil na lavičke ViOn-u

Futbalový tréner Ján Kocian ukončil v utorok spoluprácu s fortunaligovým klubom ViOn Zlaté Moravce. O uvoľnenie z funkcie požiadal sám pre zdravotné problémy.

04.10.2022 16:27 , aktualizované: 17:07
Ján Kocian Foto: ,
Ján Kocian na archívnej snímke.
debata (1)

Informovalo o tom vedenie klubu.

"Včera som požiadal majiteľa klubu ViOn Zlaté Moravce, pána Viliama Ondrejku, o moje uvoľnenie z funkcie hlavného trénera. Urobil som tak zo zdravotných dôvodov.

Už po zápase tretieho kola Fortuna ligy v Dunajskej Strede sme na túto tému spolu prvýkrát hovorili a moje kardio problémy riešili s klubovými lekármi.

Aj keď v priebehu nasledujúceho obdobia nastali určité zlepšenia, momentálne mi môj zdravotný stav nedovoľuje venovať sa trénerskej práci podľa mojich predstáv. Vážim si ponuku majiteľa zotrvať v štruktúrach klubu,” uviedol Kocian v oficiálnom vyhlásení.

SR Žilina FL futbal liga zima Príprava ZAX Čítajte aj Dostali termín od SFZ. Žilina a Trenčín sa rozlúčia s umelým trávnikom

ViOn figuruje v prebehujúcom ročníku FL na predposlednom jedenástom mieste a otázku nového trénera chce vyriešiť do konca tohto týždňa.

Kocian viedol tím od 5. mája tohto roku, keď ešte v závere uplynulej sezóny nahradil Ľuboša Benkovského.

"Tréner Ján Kocian požiadal majiteľa klubu zo zdravotných dôvodov o ukončenie spolupráce. Ten jeho žiadosti vyhovel a k dnešnému dňu končí na pozícii hlavného trénera.

Za jeho odvedenú prácu pre ViOn mu ďakujeme. Naďalej však bude pôsobiť v štruktúrach klubu. Otázku nového trénera by sme chceli dotiahnuť ešte tento týždeň.

Dovtedy je poverený vedením tímu doterajší asistent Libor Fašiang,” informoval generálny manažér klubu Marek Ondrejka.


Standings provided by SofaScore LiveScore
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Kocian #FC ViOn Zlaté Moravce