Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kto to naháňa Slovan? Futbalisti Podbrezovej zatiaľ idú ako píla

Mužstvo Podbrezovej zvíťazilo v 9. kole na trávniku Žiliny 1:0, keď v nadstavenom čase rozhodol o jeho triumfe 17-ročný mladík Andy Masaryk. V neúplnej tabuľke sa Železiarne posunuli už na 2. miesto so stratou dvoch bodov na vedúci Slovan.

02.09.2022 18:33
SR Futbal FL 3. kolo Trnava Podbrezová TTX Foto: ,
Futbalisti Podbrezovej zaznamenali v Žiline už štvrté víťazstvo v tejto sezóne.
debata (1)

Futbalisti Žiliny dohrávali už od 25. minúty bez vylúčeného stopéra a kapitána Tomáša Nemčíka, ktorý videl červenú kartu po konzultácii rozhodcu so systémom VAR.

Podbrezová je naďalej ako jediné mužstvo v sezóne bez prehry. So štyrmi víťazstvami a piatimi remízami figuruje v neúplnej tabuľke na druhom mieste o dva body pred Trnavou, ktorá disponuje nedeľným zápasom v Ružomberku k dobru.

Žilina neuspela druhýkrát za sebou s nováčikom 0:1, v utorok prehrala týmto pomerom v Skalici. Na konte má o päť bodov menej ako Podbrezová a priebežne je na piatej priečke.

Fortuna liga – 9. kolo:
MŠK Žilina – FK Železiarne Podbrezová 0:1 (0:0)
Gól: 90.+2 Masaryk. ŽK: Ludha, Kuzma, Paraj, Ďatko, Bartoš, Bariš, Breznaník (všetci Podbrezová), ČK: 25. Nemčík (Žilina). Rozhodovali: Dohál – Jekkel, Hrmo
Žilina: Belko – Rusnák, Leitner, Nemčík, Bari – Myslovič, Kopas, Gidi (81. Stojčevski) – Kaprálik (74. Iľko), Jambor (88. Galčík), Ďuriš
Podbrezová: Ludha – Bartoš, Bakala, Grešák – Vasiľ, Paraj (73. Bariš), Grendel (64. Kukoľ), Ďatko – Cobnan (88. Masaryk), Kuzma, Pavúk (46. Breznaník)

II. liga – 8. kolo:
FC ŠTK 1914 Šamorín – FK Humenné 3:1 (1:0)
Góly: 36. a 55. Szabó, 80. Appiah – 70. Sedláček. ŽK: Csóka – Streňo, Slávik, Sedláček, ČK: 61. Nagy (Šamorín). Rozhodoval: Chromý, 442 divákov.

Spartak Myjava – MFK Dolný Kubín 2:1 (1:0)
Góly: 17. a 52. Pekár (prvý z 11 m) – 65. Kubík. ŽK: Buchel – Sopúch, Kubík. Rozhodoval: Micheľ, 400 divákov.


Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #mšk žilina #Fortuna liga #FK Železiarne Podbrezová