Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan opustila stálica zo stredu poľa. Holanďan bude hrať v Poľsku

Holandský futbalový stredopoliar Joeri de Kamps prestúpil zo Slovana Bratislava do Lechie Gdansk. V tíme poľskej Ekstraklasy bude spoluhráčom slovenského útočníka Adama Zreľáka.

30.08.2022 18:12
SR Bratislava šport futbal Slovan 1. predkolo... Foto: ,
Joeri de Kamps.
debata

De Kamps obliekal dres „belasých“ viac ako šesť rokov. Za Slovan odohral celkovo 130 ligových zápasov, strelil v nich štyri góly. Má podiel na štyroch majstrovských tituloch (2018/19, 2019/20, 2020/21 a 2021/22) a štyroch Slovenských pohároch (2016/17, 2017/18, 2019/20 a 2020/21). So Slovanom hral raz v skupine Európskej ligy a raz v Európskej konferenčnej lige.

2. Príjem zo vstupného Čítajte viac Slovan spustil predaj lístkov na konferenčnú ligu. Koľko zaplatíte?

„Joerimu by sme sa chceli veľmi pekne poďakovať za všetko, čo pre Slovan odviedol. Bol prakticky prvým hráčom, ktorého sme v roku 2016 priviedli v rámci prestavby kádra. Svojím prístupom a nasadením si veľmi rýchlo získal svoje pevné miesto v klube,“ povedal pre klubový web športový riaditeľ Slovana Richard Trutz.

SR šport futbal EKL play off odvety Slovan Mostar BAX Čítajte viac Maďari vyvaľujú oči. Ferencváros sa vraj zaujíma o oporu Slovana

De Kamps bude na pôsobenie v Slovane spomínať v dobrom. „Chcem by som odkázať fanúšikom, že som veľmi hrdý a poctený tým, že som mohol hrať tak dlho za Slovan. Na ihrisku som vždy dával zo seba všetko a snažil som sa tam nechať srdce. Bratislava sa stala mojím druhým domovom,“ uviedol Holanďan.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Joeri de Kamps