Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bol talentom a reprezentantom do 21 rokov. Ružomberok hlási posilu

Slovenský futbalový vicemajster MFK Ružomberok podpísal dvojročný kontrakt s Martinom Chrienom. 26-ročný stredopoliar naposledy pôsobil v FK Pohronie Žiar nad Hronom/Dolná Ždaňa.

30.08.2022 15:31
Martin Chrien Foto:
Martin Chrien si počas kariéry obliekol aj dres slávnej Benfiky Lisabon.
debata

V minulosti bol členom úspešnej reprezentácie do 21 rokov, ktorá sa v roku 2017 zúčastnila záverečného turnaja majstrovstiev Európy.

„Bol som tri mesiace bez klubu a naskytla sa možnosť prísť si najprv do Ružomberka zatrénovať na jeden týždeň. Následne som sa s vedením klubu dohodol na spolupráci. V Liptove by som chcel opäť nakopnúť svoju kariéru a samozrejme prispieť i k tímovému úspechu,“ uviedol Chrien, ktorý s futbalom začínal v FK Jupie Banská Bystrica – Podlavice.

SR šport futbal EKL play off odvety Slovan Mostar BAX Čítajte viac Maďari vyvaľujú oči. Ferencváros sa vraj zaujíma o oporu Slovana

Chrien, ktorý má na svojom konte aj jeden reprezentačný štart v A-tíme SR, už v centre dolného Liptova pôsobil, a to v jesennej časti súťažného ročníka 2016/2017 počas svojho hosťovania z Viktorie Plzeň.

Chrien hrával v minulosti aj v Portugalsku (Benfica Lisabon, CD Santa Clara), Maďarsku (FC Mezőkövesd Zsóry) a v Česku ako kmeňový hráč Plzne, pričom hosťoval v Českých Budějoviciach a Zbrojovke Brno. Chrien už v utorok odcestoval s ružomberským mužstvom na stredajší duel 8. kola Fortuna ligy do Michaloviec.

Slovenskí futbalisti v európskych veľkokluboch Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
28. Stanislav Lobotka - SSC Neapol, 2020 - dodnes
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Martin Chrien #Fortuna liga