Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss prekvapil. Takéto slová od neho nepočujete často

Sedem zápasov, šesť výhier. Futbalisti Slovana Bratislava majú za sebou úspešný vstup do fortunaligovej sezóny a vedú tabuľku.

29.08.2022 12:27
SR šport futbal EKL play off odvety Slovan... Foto: ,
Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss starší.
debata

Belasí včera brali tri body v Ružomberku . O ich výhre rozhodol v nadstavenom čase druhé polčasu arménsky legionár Tigran Barseghjan.

Vždy náročný tréner Slovana Vladimír Weiss, ktorý v prípade nedostatočného výkonu mužstva neváha kritizovať svojich zverencov, bol tentoraz spokojný.

SR šport futbal EKL play off odvety Slovan Mostar BAX Čítajte viac Slovan vyhral tesne na Liptove, v závere rozhodol Barseghjan

"Po rozhodujúcom góle z poslednej minúty musíme byť šťastní. Dnes som spokojný s prístupom i hrou. Zápas nebol ľahký, v Ružomberku sa vždy hrá ťažko.

V zostave sme mali veľa zmien, rotovali sme ju pre únavu i zranenia. Takisto domácim chýbali viacerí hráči základnej zostavy. Zvládli sme to výborne, myslím si, že sme boli o gól lepší a zaslúžene sme zvíťazili," vravel Weiss po zápase.

Skúsený kouč pochválil viacerých hráčov.

"Teší ma prístup hráčov i výkon niektorých na iných postoch, či už Lukáša Pauscheka v defenzíve na šestke, Alena Mustafiča v strede, Tigran sa dnes vydal a ukázal kvalitu, Žan Medved odrobil veľa práce vpredu aj bez lopty.

Menovať by som mohol aj ostatných, celý tím hral dobre prakticky bez nejakej chyby. Takýto prístup by mal byť v každom zápase," pokračoval kouč Slovana.

SR šport futbal EKL play off odvety Slovan Mostar BAX Čítajte viac Stratený na tráve i mimo nej. Ramirez vystrieľal pre Slovan milióny

V ďalšom zápase sa Bratislavčania stretnú s Dunajskou Stredou, duel 8. kola je na programe v stredu na Tehelnom poli.

„Čaká nás šláger s Dunajskou Stredou. V sobotu som sa bol na DAC pozrieť, nedarilo sa im, no myslím si, že u nás budú hrať o 200 percent lepšie. Musíme sa pripraviť na ťažký duel s dobrým súperom,“ dodal Weiss.

Ôsmeho septembra (21.00) Slovan odštartuje účinkovanie v skupinovej fáze Európskej konferenčnej ligy. Jeho prvým súperom bude v domácom prostredí litovský šampión Žalgiris Vilnius.


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss