Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Choď do kelu, arrivederci! Naštvaný Kocian vyhodil z tímu legionára

Mala to byť vychýrená posila, ktorá Zlatým Moravciam pomôže do hornej šestky. Už po štvrtom kole, v ktorom ViOn remizoval s Liptovským Mikulášom 1:1, je všetko inak.

08.08.2022 06:31
Ján Kocian Foto:
Tréner Vionu Zlaté Moravce Ján Kocian.
debata (5)

Reč je o 21-ročnom Alexandrosovi Kyziridisovi. Grécky legionár sa po podpise novej zmluvy v Zlatých Moravciach cítil ako doma. Chcel mužstvu pomôcť.

Avšak len do momentu, kedy sa o neho nezačal zaujímať maďarský Debrecín. Odvtedy si Kyziridis vraj chce vynútiť prestup.

Celá situácia rozhnevala trénera Zlatých Moraviec Jána Kociana. Bývalý reprezentačný kouč si po súboji s Liptákmi nedával servítku pred ústa.

"Za ViOn budú hrať iba tí, ktorí chcú. Túto teóriu som razil aj pri letných transferoch. Keď hráč po oslovení chcel prísť, tak prišiel a dohodli sme sa.

David Hrnčár Čítajte viac Slovan sa skvele naladil na Olympiakos, Trnava bola blízko k veľkému obratu

Nieže keď mi nevyjde toto, tak prídem, a ViOn je druhá-tretia opcia – no choď do kelu. A to isté platí pre Kyziridisa. Takže arrivederci,“ rozohnil sa na pozápasovej tlačovke Kocian podľa mynitra.sme.sk.

„Kyziridis ma sklamal, ale zrejme je to generácia hráčov, ktorá bude vydierať klub, že nebude hrať a pomaly sa robiť zraneným a neviem, čo všetko ešte.

Povedal som mu, že bude trénovať individuálne a od kondičného trénera si to doslova ‚vyžral‘. A ešte aby sme ho pustili pomaly zadarmo… Keď už má odísť, nech za neho zaplatia.

Verím, že kluby sa medzi sebou dohodnú. Ak by sa náhodou nedohodli, máme aj béčko. Kyziridis by to mal veľmi ťažké. U mňa totiž ako hráč i človek skončil," doplnil Kocian na adresu gréckeho krídelníka.

Futbalové legendy a ich prezývky Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Roberto Baggio - Božský chvostík
Počas väčšej...

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Kocian #FC ViOn Zlaté Moravce