Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan hlási posilu. Za belasých bude hrať top kanonier minulého roku

Slovan Bratislava získal 23-ročného útočníka Erica Ramireza, ktorý prichádza z Dynama Kyjev na ročné hosťovanie s opciou.

01.07.2022 18:28
Eric Ramirez. Foto:
Eric Ramirez.
debata (1)

Útočník z Venezuely sa stal najlepším strelcom Fortuna ligy v sezóne 2020/21 v drese DAC Dunajská Streda. Ramirez v mladom veku zanechal na Slovensku významnú stopu, v našej lige strelil 28 gólov. V lete minulého roka prestúpil do Dynama Kyjev, jarnú časť strávil na hosťovaní v La Liga 2.

„Tešíme sa, že sme príchod Erica Ramireza dotiahli do úspešného konca. Jedným z cieľov letného prestupového obdobia bolo zvýšiť konkurenciu na poste útočníka," povedal generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší.

Bola pre Milana Škriniara sezóna 2021/22 poslednou v drese Interu Miláno? Čítajte viac Kluby zvádzajú boj o Škriniara. Ten si dáva v Španielsku do tela

Verí, že spoločne so Slovincom Ivanom Šaponjičom sa budú spoločne na tréningoch aj v zápasoch motivovať a zlepšovať sa. „Erica sme mali dlhodobo na očiach. Keď sa naskytla príležitosť získať ho do našich radov, neváhali sme a začali sme rokovania,“ skonštatoval šéf Slovana.

Samotný Ramirez vyjadril spokojnosť s príchodom pod Tatry. „Na Slovensku sa mi hralo vždy výborne, darilo sa mi, dával som góly. Poznám ligu a hráčov,“ uviedol 24-ročný rodák z Barinas.

Slovan sa pred začiatkom sezóny 2023 posilnil už o reprezentačného stredopoliara Juraja Kucku a mladého belgického obrancu Siemena Voeta.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Eric Ramírez