Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Známe meno s miliónovou cenovkou. Slovan má na lane zaujímavú posilu

Jaba Kankava, Guram Kašia. Dvojica gruzínskych futbalistov, ktorí sú oporami Slovana Bratislava. Nemusí však zostať len pri nich, možno k sebe dostanú aj tretieho do partie.

30.06.2022 18:14
Giorgi Chakvetadze Foto:
Giorgi Chakvetadze.
debata (6)

Tím slovenského majstra by mohol pred štartom novej sezóny posilniť Giorgi Chakvetadze.

Rodák z Tbilisi má len 22 rokov, napriek tomu je už piatu sezónu členom reprezentačného áčka. V jeho drese odohral trinásť zápasov, strelil päť gólov.

Podľa gruzínskeho portálu Crystal Sport by sa tento ofenzívny stredopoliar mohol stať už čoskoro novou tvárou na Tehelnom poli.

Gruzínci tvrdia, že rokovania medzi hráčom a klubom sú v záverečnej fáze a čoskoro by mohlo prísť k uzavretiu transferu.

kmotrík Čítajte viac Kmotrík senior o Slovane: Niekedy mám toho plné zuby

Chakvetadze je v súčasnosti voľným hráčom. Naposledy však mal platný kontrakt s Gentom, z ktorého bol počas uplynulej sezóny na hosťovaní v Hamburgu, v treťom tíme druhej nemeckej Bundesligy.

Mimochodom, práve do tohto klubu sa pobral pred pár dňami slovenský stredopoliar László Bénes.

Chakvetadze je známym menom. Mimochodom, jeho trhová hodnota je podľa špecializovaného portálu Transfermakt. de na hranici dvoch miliónov eur.

Gruzínsky mladík by mohol byť tretím zaujímavým príchodom do kádra Slovana počas letného prestupového obdobia. Do Bratislavy už prišli slovenský reprezentant Juraj Kucka a mladý belgický stopér Siemen Voet.

Juraj Kucka Čítajte viac Z Premier League na Tehelné pole. Slovan zlanáril Kucku

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Giorgi Chakvetadze