Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najmladší spomedzi stopérov. Slovan predstavil druhú posilu

Po Jurajovi Kuckovi hlási futbalový majster druhú posilu. Slovan angažoval 22-ročného belgického stopéra Siemena Voeta.

24.06.2022 09:28
debata

Klub s ním podpísal trojročný kontrakt a už sa zapojil do tréningového procesu, informovala stránka bratislavského cel­ku.

Ide o odchovanca 18-násobného belgického majstra Club Bruggy.

„Prichádza do obrannej formácie ako ľavonohý stredný obranca. Predstavuje perspektívu do budúcna, vo veku 22 rokov je najmladším spomedzi našich stopérov,“ píše stránka belasých.

Juraj Kucka Slovan futbal Ivan Kmotrík Čítajte aj Má Kucka najlepší plat? Prídu aj ďalší Slováci? Kmotrík odpovedal

„Siemen Voet je perspektívny hráč, ktorý prešiel akadémiou Club Bruggy. Tešíme sa, že sme úspešne dotiahli jeho príchod a podpísali sme trojročný kontrakt.

Prináša so sebou aj perspektívu do budúcna, v mladom futbalovom veku sa môže naďalej zlepšovať.

Veríme, že sa mu to v Slovane podarí a rozvinie u nás svoj potenciál, ktorým rozhodne disponuje,“ uviedol pre stránku Slovana jeho generálny riaditeľ Ivan Kmotrík ml.

Voet zaznamenal po jednom štarte za belgickú reprezentáciu do 17 rokov a do 21 rokov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Siemen Voet (@siemenvoet4)

„Som veľmi šťastný a odhodlaný prijať túto novú výzvu. Príchod do Slovana považujem za veľký krok vo svojej kariére. Chcem hrať za tento klub. Prilákali ma sem dva športové aspekty – šanca hrať každý rok o titul a európske súťaže.

Popri tom chcem rozvíjať seba samého ako hráča i človeka. Po pôsobení v Belgicku a Holandsku prichádzam do úplne novej krajiny, budem sa učiť nový jazyk.

Veľký dojem na mňa urobil aj štadión Tehelné pole, je naozaj krásny. Chcem v Slovane futbalovo i osobnostne rásť, čo najväčšou mierou prispieť k úspechom klubu, a byť platnou súčasťou mužstva," cituje skslovan.com Voeta.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Siemen Voet