Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss to síce nie je. No DAC zlákal na lavičku známe trénerské meno

Futbalistov DAC Dunajská Streda bude trénovať Adrián Guľa.

15.06.2022 08:50
Adrián Guľa Foto: ,
Adrián Guľa sa po štyroch rokoch vracia do slovenskej ligy.
debata (1)

Ako inforomoval web účastníka Fortuna ligy, 46-ročný tréner podpísal s klubom zmluvu na dva roky s opciou na ďalšiu sezónu.

Guľa začínal ako tréner v AS Trenčín, potom prešiel do Žiliny a následne sa stal koučom reprezentácie do 21 rokov. Odtiaľ si vyskúšal zahraničné angažmány vo Viktorii Plzeň a Wisle Krakov.

Futbalisti ŠK Slovan ukončili sezónu remízou 2:2 so Žilinou. Čítajte viac Prajný žreb. Slovan sa vyhol nástrahám z Poľska či Bosny

S trénerom Guľom prichádza do DAC-u aj nový štáb v zložení Pavol Hrnčiarik (tréner brankárov), Martin Kojnok (kondičný tréner) a Ladislav Kubalík (videoanalytik).

Z pôvodného realizačného tímu pokračuje kondičný tréner Csaba Gábriš, Martin Raška prešiel do akadémie. V riešení je ešte asistent trénera, ktorého klub oznámi už čoskoro.

Maďarsko Čítajte viac Viete, čo ste! Angličania vypískali hymnu Maďarom, tí reagovali jasne

„Mám veľmi príjemné pocity, teším sa na prácu pre DAC, ktorý je silný, kvalitný a rešpektovaný klub. Prichádzam s maximálnym odhodlaním urobiť všetko pre klub, pre hráčov a pre fanúšikov, aby boli šťastní a s radosťou chodili na štadión a rovnako aj domov zo štadióna,“ uviedol Guľa.

DAC čaká v nadchádzajúcej sezóne aj vystúpenie v európskej súťaži. V 1. predkole Európskej konferenčnej ligy nastúpi proti tímu zo Severného Írska FC Cliftonville.

Kto povedie Slovensko? Toto sú kandidáti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Vladimír Weiss st. doviedol Slovensko na MS...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Adrián Guľa #DAC