Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vulgárne oslavy. Disciplinárka rozhodla o Škrtelovi či Kmotríkovi

Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (SFZ) sa na svojom štvrtkovom zasadnutí zaoberala okrem iného aj nevhodnými prejavmi vulgárnej povahy, ktorých sa v rámci osláv po ukončení súťažného ročníka 2021/2022 dopustili Martin Škrtel, Ivan Kmotrík ml. a hráči MFK Ružomberok. Žiadne sankcie však neudelila.

03.06.2022 16:35
SR Futbal FL 10. kolo Nadstavba Skupina Titul BAX Foto: ,
Viceprezident ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. odpovedá na otázky novinárov po zápase záverečného ligového kola.
debata

Po zvážení všetkých skutočností, na základe ktorých došlo k predmetným previneniam, ďalej vyjadrení zainteresovaných osôb, ktoré svoje konanie oľutovali, resp. ospravedlnili sa zaň, ako aj po vyhodnotení celkovej závažnosti daných prejavov, dospela DK SFZ k záveru, že na dosiahnutie účelu disciplinárneho konania postačí v týchto prípadoch samotné prejednanie spáchaných previnení a uloženie disciplinárnej sankcie nie je potrebné a účelné.

Trnava Škrtel Čítajte aj Najprv slzil, potom chrlil vulgarizmy. Škrtel si zgustol na Slovane

Myslíme si, že zdravá futbalová rivalita medzi klubmi je vo futbalovom prostredí nevyhnutná a žiaduca, no v žiadnom prípade by v jej prejavoch nemali absentovať základné pravidlá slušnosti, etiky a rešpektu voči súperovi, najmä pokiaľ ide o osoby, ktoré by mali byť vzorom nielen pre fanúšikov svojich klubov ale aj pre futbalovú mládež," píše sa v komuniké, ktoré zverejnil portál futbalsfz.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #MFK Ružomberok #Ivan Kmotrík ml.