Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Weiss kritizoval niektorých fanúšikov: Je to na zaplakanie

Okrem nízkej návštevy 5467 divákov sklamali Vladimíra Weissa staršieho v derby Trnavy so Slovanom (0:1) aj hanlivé pokriky z tribún na jeho adresu.

04.04.2022 08:30
Vladimír Weiss. Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata (7)

Slovan urobil najtesnejším víťazstvom v Trnave rozhodujúci krok k obhajobe majstrovského titulu. Belasí tak môžu teoreticky oslavovať triumf v najvyššej súťaži už v nedeľu, ak zdolajú DAC Dunajská Streda a druhý tím z Ružomberka nevyhrá nad Sereďou.

No možno ešte viac, ako slabší výkon Slovana, trápilo trénera Vladimíra Weissa niečo iné. Boli to hanlivé pokriky z hľadiska na jeho, aj na adresu jeho syna Vladimíra Weissa mladšieho.

SR Futbal FL 4. kolo o titul Trnava Slovan TTX Čítajte viac Vyostrené derby vyhral Slovan. Škrtel videl po faule na Weissa červenú

„Nepochopím niekedy, kde sa berie v ľuďoch toľko nenávisti. Je to na zaplakanie. Počúvať to je už za hranicou,“ uviedol na pozápasovej tlačovej konferencii Weiss.

Ten pripomenul, že podobne sa správali priaznivci aj voči Martinovi Škrtelovi, keď Spartak Trnava nastúpil na Tehelnom poli proti Slovanu. „Takéto veci sú za čiarou. Je ťažká doba, nie všetko je ružové. Ale to je smutné, na tom futbale,“ uviedol Weiss.

Martin Škrtel. Čítajte viac Exhviezda Slovana sa zastala Trnavy: Vylúčenie Škrtela pokazilo derby

Bývalý reprezentačný tréner už nepripúšťa možnosť, že by Slovan v tejto sezóne nedoviedol k majstrovskému titulu. Verí, že už v najbližšom stretnutí sa dočká plnšieho štadióna.

„Predtým sme sa vyhovárali na covid, že ľudia nemôžu chodiť. Teraz môžu chodiť a tie návštevy sú slabé. Verím, že proti Dunajskej Strede príde aspoň 10-tisíc ľudí, že bude pekné počasie a užijú si futbal.“

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #Fortuna liga