Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Exhviezda Slovana sa zastala Trnavy: Vylúčenie Škrtela pokazilo derby

Po peknom góle Ivana Šaponjiča vyhral Slovan v Trnave 1:0 a v čele súťaže má už 14 bodový náskok. No najdiskutovanejší moment sa udial za bezgólového stavu.

03.04.2022 21:58
Martin Škrtel. Foto: ,
Martin Škrtel sa lúči s priaznivcami po vylúčení v zápase so Slovanom.
debata (13)

Prebiehala 55. minúta najslávnejšieho slovenského derby, keď šprintovali za loptou dve najväčšie hviezdy najvyššej súťaže. Líder obrany Spartaka Trnava Martin Škrtel mal spočiatku k lopte bližšie, no Vladimír Weiss bol rýchlejší.

Ich rýchlostný súboj sa skončil Škrtelovým faulom. Na prekvapenie všetkých aktérov bol po konzultácii s videorozhodcom bývalý pilier reprezentačnej obrany vylúčený.

SR Futbal FL 4. kolo o titul Trnava Slovan TTX Čítajte viac Vyostrené derby vyhral Slovan. Škrtel videl po faule na Weissa červenú

„Ako každého diváka či fanúšika, aj mňa vylúčenie zarazilo,“ povedal v pozápasovom štúdiu TV Dajto bývalý kanonier Slovana Róbert Vittek. Tak ako obaja tréneri Michal Gašparík a Vladimír Weiss starší uviedol, že vylúčenie ovplyvnilo zápas.

Vittek podrobil kontroverzný verdikt hlavného rozhodcu Filipa Glovu ostrej kritike. „Mal zostať ľudský, chýbal cit pre futbal. Nezvládol to on a ani chlapci v prenosovom voze,“ uviedol Vittek.

Podľa neho červená karta pokazila derby a ovplyvnila hru Trnavy. „Rozhodca to podľa mňa nezvládol,“ dodal Vittek.

Ben Davies, Martin Dúbravka Čítajte viac Newcastle v Londýne viedol, potom sa rozsypal. Dúbravka inkasoval päťkrát

Podľa vyjadrenia videorozhodcov sa Škrtel previnil tým, že fauloval ako posledný hráč domáceho tímu. A ak by Weissa nezastavil, išiel by sám na bránu.

Rozhodca Glova si rozhodnutie takmer s istotou obháji. V každom prípade je určite lepšie sa zaoberať kontroverzným verdiktom rozhodcu, ako riešiť prerušenie zápasu po škandalóznych bitkách fanúšikov tak, ako sme tomu boli svedkami na jeseň 2021.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #Fortuna liga