Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Trnave otvoria brány. Slovanisti majú vstup zakázaný

Takmer po mesiaci sa futbalisti Spartaka Trnava vrátia na domáci štadión. Na posledný zápas zo začiatku marca nemajú najlepšie spomienky - podľahli Seredi 0:1. Aktuálne tretí tím tabuľky privíta v nedeľu vedúci Slovan.

02.04.2022 10:41
SR futbal FL 22. kolo Slovan Spartak Trnava Foto: ,
Vladimír Weiss ml. (Slovan) a vpravo Martin Škrtel (Trnava) v súboji o loptu.
debata (2)

Vlani v októbri sa na trnavskom trávniku odohrala z derby len štvrťhodina. Po vyčíňaní fanúšikov, ktorí vtrhli na hraciu plochu, rozhodca zápas predčasne ukončil a domáci ho prehrali kontumačne.

Výtržnosti počas zápasu Spartak - Slovan Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Bitka medzi fanúšikmi Slovana a Spartaka počas...

Teraz veria, že podobná situácia nehrozí, aj preto, že slovanistickí fanúšikovia majú vstup zakázaný. Domáci diváci budú mať absolútnu prevahu.

Klub informoval, že tí, ktorí majú lístok z nedohratého jesenného zápasu, si ho môžu vymeniť za vstupenku na nedeľu. Organizované skupiny detí do 14 rokov a deti v sprievode mamy majú vstup voľný.

Prvý raz po tom, čo vládli protipandemické opatrenia, je k dispozícii celé hľadisko bez obmedzení. Organizátori očakávajú, že sa zaplní asi z tretiny.

Fanúšikovské „choreo“ domácich pred derby... Foto: SITA, Martin Medňanský
FUTBAL-FL: Trnava - Bratislava Fanúšikovské „choreo“ domácich pred derby Spartak - Slovan, ktoré rozhodca predčasne ukončil.

„Mnohí si kupujú vstupenky až pred zápasom, ale cez víkend sa zhorší počasie, predpokladáme návštevu do sedemtisíc divákov,“ informoval hovorca klubu Patrik Velšic.

Trnavčania dýchali na jeseň Slovanu na chrbát, ale už naň strácajú 13 bodov a musia odrážať útok Ružomberka, ktorý sa po víťazstve nad Žilinou dostal na druhú priečku. V tomto roku čakajú na prvú výhru.

SR Žilina šport futbal FL 4. kolo o titul Ružomberok ZAX Čítajte aj Ružomberok predĺžil žilinskú sériu bez výhry a preskočil Trnavu

Podľahli len raz, ale v ďalších piatich stretnutiach remizovali. Dali zatiaľ len dva góly, v štyroch zápasoch neskórovali.

Derby na Tehelnom poli v závere februára sa skončilo bezgólovou remízou. S tréningom už začal dlhšie zranený Škrtel, ale či sa objaví aj na ihrisku sa rozhodne až v nedeľu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore
2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava