Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Spartak ubránil druhé miesto. Proti Ružomberku hral bez gólov

V záverečnom stretnutí 3. kola futbalovej ligy v skupine o titul remizoval Ružomberok so Spartakom Trnava 0:0. Ak by domáci vyhrali, preskočili by súpera v tabuľke.

20.03.2022 19:02
Súboj trnavského Martina Bukatu s Kristófom... Foto: ,
Na snímke vľavo hráč Trnavy Martin Bukata v súboji s futbalistom Ružomberka Kristófom Domonkosom.
debata

Prvý vzruch priniesla 7. min., keď „zakiksoval“ brankár Spartaka D. Takáč. V 22. min. pohrozil T. Bobček, ale stroskotal na gólmanovi hostí, ktorý ani v tomto prípade nebol istý.

V 29. min. po Fabišovom centri šikovne z prvej zakončoval T. Bobček, no minul cieľ. Prvý polčas bol celkove dosť diétny, divákovi veľa neponúkol, skôr pripomínal vyčkávacie taktické manévre. Druhá polovica už smerom dopredu bola už o niečo živšia.

ŠK Slovan nadstavba o titul proti Seredi. Čítajte viac Po ôsmich minútach prehrával. Napokon Slovan otočil a deklasoval Sereď

Aj naďalej bolo na ihrisku množstvo osobných súbojov. Do ofenzívy sa tlačila tiež Trnava. ktorá do prestávky bola v tomto smere dosť pasívna.

Boli fázy, keď Spartak mal viac útočnej aktivity na svojich kopačkách. V 58. min. Krajčírik vytesnil na roh štipľavý strelecký pokus Prochádzku, ktorý smeroval k ľavej žrdi.

V 70. min. Domonkos zahrával priamy kop a Boďova hlavička tesne preletela vedľa svätyne hostí. Zápas, ktorý nepriniesol žiadnu čistú gólovú príležitosť sa napokon skončil bezgólovým výsledkom.

Výsledok Fortuna ligy, skupina o titul:

MFK Ružomberok – Spartak Trnava 0:0

ŽK: Madleňák – Savvidis. Rozhodovali: Očenáš – Pozor, Vitko, 1771 divákov

Ružomberok: Krajčírik – Fabiš, J. Maslo, Mojžiš, Madleňák – Lichý – Regáli, Domonkos, Rymarenko (62. Gerec) – Rymarenko – Boďa, T. Bobček (62. Múdry)

Trnava: D. Takáč – Koštrna, Čurma, Tumma, Bolaji – Procházka (75. Yusuf), Savvidis, Grič – Bukata, M. Ristovski (75. Olejník), Ramadán (69. Azevedo).


Výsledky 2. ligy:

FC Rohožník – KFC Komárno 3:0 (0:0)

Góly: 50. a 54. Frimmel, 71. Kiss.

ŽK: Horvát, Škuta, Holub – Ganbold, Vaškeba, Šmehyl. Rozhodoval: Greško, 125 divákov


ŠK Slovan Bratislava B – Slavoj Trebišov 2:1 (2:1)

Góly: 21. Da Silva, 27. Čerepkai – 41. Bergala.

ŽK: Schlossár, Haramia – Matta. Rozhodoval: Marsal, 68 divákov

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Spartak Trnava #MFK Ružomberok #Fortuna liga