Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Michalovce zmenili trénera. Hrnčár chce dať mužstvu nový impulz

Slovenský futbalový fortunaligista MFK Zemplín Michalovce sa v utorok rozhodol zmeniť hlavného trénera, keď Miroslava Nemca vystriedal Norbert Hrnčár.

16.03.2022 22:17
Norbert Hrnčár Foto: ,
Norbert Hrnčár.
debata

Ten sa v stredu ujal povinností, pričom hlavným cieľom je vybojovať s mužstvom záchranu medzi slovenskou elitou. Zemplínu patrí v tabuľke skupiny o udržanie sa 4. priečka, od piatej pozície znamenajúcej účasť v baráži ho delia štyri body.

Hrnčár v minulosti v najvyššej súťaži viedol aj Myjavu, Ružomberok, Trenčín či Trnavu.

"Snažím sa získať rýchlo čo najviac informácii o klube, aby som sa rýchlo zabehol. Rozmýšľanie dlhé nebolo. Prišla ponuka, stretli sme sa a rýchlo sme našli spoločnú reč. Predstava bola taká, aby do šatne prišiel nový impulz.

K zmenám prichádza, keď niečo nefunguje. Budem sa snažiť robiť tak, aby sme zostávajúcu časť sezóny využili na to, aby sme získali v zostávajúcich kolách čo najviac bodov. Čo sa týka mojej predstavy, tá je jasná.

Musíme byť tak nastavení, že každý jeden zápas je existenčný, či dôležitý a dôležitý z hľadiska umiestnenia. Mám svoje predstavy, ktoré teraz prednesiem mužstvu. Určite máme svoje predstavy ako vylepšiť našu hru a hlavne skóre na ihrisku," citoval klubový web nového trénera.

SR futbal FL 22. kolo Michalovce Senica KEX Čítajte aj Seničania hrajú zadarmo. Hrozí, že súťaž nedokončia

Nemec v michalovskom klube pôsobil deväť mesiacov. Po sobotňajšej prehre na trávniku Senice (1:2), ktorú sužujú existenčné problémy, ho vedenie klubu spoločne s jeho asistentom Marekom Ondríkom odvolalo z funkcie.

Pod Nemcom sa stolička prvýkrát vážnejšie roztriasla už po záverečnom zápase základnej časti, zhodou okolností tiež po prehre so Seničanmi (doma 0:1).

Vtedy ho však klubové predstavenstvo ešte podržalo. Päťdesiatročný Nemec sa už so svojimi bývalými zverencami rozlúčil v utorok popoludní.

SR Futbal FL Nadstavba Skupina Titul 2. kolo TTX Čítajte aj Trnava vyrovnala v posledných sekundách. Gašparík: Môže to byť zlomový bod

"Ďakujem za deväť mesiacov skvelej roboty. Som veľmi rád, že som mohol pracovať v takom realizačnom tíme, v akom som pracoval. Myslím si, že sme urobili kus dobrej roboty a máme byť na čo pyšní.

Podarilo sa nám posunúť do lepších klubov niektorých odchovancov. Mrzí ma len to, že sme nezískali viac bodov a nedostali sme sa do vrchnej šestky, hoci sme sezónu mali rozbehnutú veľmi dobre," povedal po svojom konci v MFK Zemplín.


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #MFK Zemplín Michalovce #Norbert Hrnčár