Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O čom to rozprávate? Weissa rozhodili redaktor i trávnik

Šláger 18. kola Fortuna ligy medzi Slovanom a Dunajskou Stredou (0:0) veľa futbalovej krásy nepriniesol.

13.12.2021 09:03
SR Bratislava šport futbal FL 16. kolo Slovan... Foto: ,
Tréner Slovana Vladimír Weiss st.
debata (8)

Z bezgólovej remízy mal väčšiu radosť hosťujúci tréner Joao Janeiro. Zverenci portugalského kouča pricestovali do Bratislavy s jasným cieľom – získať bod – čo sa im podarilo.

Podstatne menej spokojný bol kouč domácich Vladimír Weiss. Skúsený kormidelník skritizoval trávnik, ktorý Slovan trápi už niekoľko týždňov.

"Dá sa povedať, že naším najväčším nepriateľom je náš terén. Keď totiž chcete hrať rýchlo, tak na tom ihrisku sa momentálne nedá hrať rýchly futbal a brzdí to hru.

Milan Škriniar Čítajte viac Škriniar len pre boháčov, Hamšík za babku. Koľko stoja Slováci?

Máme najkrajší štadión, ale najhorší trávnik. Nikto za to nemôže, niekde sa stala chyba. Roboty je dosť, uvidíme, čo bude v zime, no najprv nás čaká Žilinu," povedal na pozápasovej tlačovej konferencii Weiss st.

Ešte pred besedou Weissa rozladil aj na pozápasový rozhovor. Redaktor TV Dajto sa trénera belasých spýtal, či mužstvo cíti po 37 zápasoch v sezóne mentálnu a fyzickú únavu v závere jesene.

„Nemáme žiadnu deku. Neviem, o čom to rozprávate. Ako sme mohli mať deku, keď sme deväťkrát po sebe vyhrali a dnes remizovali,“ reagoval Weiss.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st. #DAC Dunajská Streda