Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vystriedam hneď piatich, pohrozil v šatni Weiss. Na synovu červenú reagoval jasne

Futbalisti Slovana využili v nedeľu stratu najbližšieho prenasledovateľa z Trnavy a po víťazstve v Michalovciach 2:1 majú na čele Fortuna ligy päťbodový náskok.

22.11.2021 08:14
SR Futbal FL 15. kolo Michalovce Slovan KEX Foto: ,
Roztržka hráčov Michaloviec a Slovana v závere zápasu 15. kola.
debata (7)

Siedme víťazstvo obhajcu titulu a štvrtú prehru domáceho tímu za sebou sprevádzala s blížiacim sa záverečným hvizdom obojstranná nervozita.

V 87. minúte videl Vladimír Weiss ml. už na lavičke náhradníkov (hral do 82. min) druhú žltú a následne červenú kartu. Obe žlté dostal za protesty po verdiktoch rozhodcu.

„Chcel by som sa aj touto cestou ospravedlniť rozhodcom za svoje prehnané emócie, a celému mužstvu i našim fanúšikom za červenú kartu. Mrzí ma to.

Zápas som od začiatku emočne prežíval, veľmi sme chceli v Michalovciach vyhrať, pre vývoj ligy to bol dôležitý zápas. Pri oboch žltých kartách som sa nechal uniesť emóciami.

Plne si uvedomujem, že sa to nesmie stať, a do budúcna si dám ešte väčší pozor, aby som sa takémuto niečomu vyhol.

Som rád, že chalani to napokon na ihrisku zvládli a z Michaloviec si vezieme tri body,“ uviedol Weiss ml. pre oficiálnu stránku klubu.

Michalovce - Slovan Čítajte viac Slovan potrápili Michalovce, Weiss dostal červenú kartu

K tomuto momentu sa po zápase vyjadril aj kouč hostí Vladimír Weiss st.: "Čo sa týka červenej karty, tak Vlado to nesmie spraviť. Bolo to na emóciách, vbehol do ihriska, cítil, že tam mal byť faul.

Ja som to dobre nevidel, ale nesmie sa to opakovať, bola to hlúpa druhá žltá karta. Chápem jeho emócie, aj ja som mal emócie, ale nesmie sa to stať."

Tréner opísal situáciu v šatni po polčase, ktorý sa skončil 1:1:

„Cez prestávku sme si povedali, že musíme byť aktívni počas úvodných 15 minút druhého polčasu, pretože inak vystriedam hneď piatich hráčov, ktorí by si to za dnešok zaslúžili. Nebudem ich menovať, ale bolo ich viac.“

Heger Kmotrík Čítajte viac Kmotrík píše Hegerovi. Posiela mu fakty a tvrdé dáta

"Našťastie sme dali na 2:1, v závere sme trafili žrď, takisto domáci tam mali kontru. Teším sa z troch bodov. Nie je ľahké stále víťaziť, dnes to bolo pätnáste ligové kolo, a my sme odohrali tridsiaty súťažný zápas, reprezentanti ich odohrali ešte o niečo viac.

Nikto sa nesťažuje, nevyhovárame sa, ale sú to okolnosti, ktoré na vás vplývajú, niekedy nie je ľahké to z tých hráčov dostať. Súper hral aktívne, disciplinovane a tvrdo, tak ako to má byť, a preto si tieto tri body veľmi vážim,“ doplnil v hodnotení Weiss.

Pripomenul svoje slová spred stretnutia o tom, že ho zaujímajú tri body a to, aby sa pred zápasom roka pre Slovan – proti PAOK-u Solún v F-skupine Európskej konferenčnej ligy – nikto nezranil.

„Tieto ciele sme splnili. Máme tri dni, aby sme sa dobre pripravili na PAOK, nebude to jednoduché, ale na dobrej emócii to môžeme dokázať,“ pokračoval Weiss st.

Slovanistov čaká domáci duel proti solúnskemu tímu vo štvrtok o 18.45. Bojujú o postup zo skupinovej fázy medzi 16 najlepších klubov súťaže.

SR Futbal FL Slovan Michalovce BAX Čítajte viac Slovan zastavil predaj vstupeniek na PAOK. Kmotrík: Smrteľný úder

V tabuľke skupiny je slovenský zástupca na druhom mieste so siedmimi bodmi, líder FC Kodaň má o dva viac.

Rovnakú bilanciu ako Slovan, ale o gól horšie skóre, má jeho grécky súper. Belasých by štvrtkové víťazstvo posunulo do vyraďovacej časti.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore
7 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Zemplín Michalovce