Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Zemplína sa hneval na Japonca: Buď odletí, alebo sa naučí správať

Nový tréner, stará hra. A najmä pokračovanie v zlých výsledkoch.

17.10.2021 10:17
SR Senica šport futbal FL 11. kolo Michalovce TTX Foto: ,
Takuto Ošima z Michaloviec v súboji s futbalistom Serede Šimonom Šumberom.
debata (9)

Žilinskí futbalisti nevyhrali už v šiestom ligovom zápase po sebe a opäť neskórovali. Nepomohla im zatiaľ ani zmena trénera.

Po predchádzajúcej prehre v Michalovciach (0:1) skončil v MŠK Pavol Staňo a nahradil ho dovtedajší asistent Peter Černák. Lenže v súboji s Dunajskou Stredou jeho zverenci inkasovali už po 15 sekundách a prehrali 0:2.

SR Futbal FL 9. Žilina D.Streda ZAX Čítajte viac DAC udrel v 13. sekunde a prehĺbil krízu Žiliny. Sobota s troma remízami

„Strašidelný úvod, nič horšie sa nám nemohlo stať. S chalanmi to poriadne zatriaslo,“ komentoval Černák, ktorý verí v silu mužstva a aj v obrat. Žiline sa však v súbojoch s DAC nedarí. V uplynulých piatich rokoch, v 17 zápasoch, vyhrala len jediný raz!

Aj dunajskostredský tréner Antal Németh považoval bleskový gól za dôležitý pre ďalší vývoj. „Ale nebolo to ľahké. Mohli sme z protiútokov pridať aj ďalšie góly. Hrali sme dobre v obrane, boli sme kompaktní,“ hodnotil.

V reprezentačnej prestávke zmenili trénera aj v Žiari nad Hronom. Na lavičku sa posadil 35-ročný Španiel Pablo Villar, ale ani on sa nedočkal s Pohroním doma víťazstva. Jeho tím s Ružomberkom zachraňoval remízu (2:2).

„Bojovali sme až do konca. Bod ma teší, ale chceme vyhrávať. Musíme sa každý deň zlepšovať,“ vyjadril sa španielsky kouč posledného tímu tabuľky.

V súťaži sa aktuálne darí Michalovčanom, ktoré vyhrali tri zápasy po sebe a siahali aj na štvrté v Senici. Dlho viedli, ale domáci štvrťhodinu pred koncom vyrovnali.

Trénerovi Michaloviec Miroslavovi Nemcovi sa záver zápasu nepáčil, v ňom nielen prišli o body, ale v nadstavenom čase aj o Japonca Takuta Ošimu, ktorý po nezmyselnom faule zozadu v strede ihriska videl druhú žltú a po nej červenú kartu (tú vzápätí dostal aj domáci Piroska). Pri odchode z ihriska navyše odhodil dres.

"Momentálne sú vo mne obrovské emócie. Ošimu by som hneď vykopol, nech preletí cez Vietnam a vráti sa späť do Japonska.

Mrzí ma to, lebo je to dobrý hráč. Ale musí to zvládať. Je neakceptovateľné, aby sa takto správal. Buď zajtra odletí späť, alebo sa naučí správať," hneval sa Nemec.


Standings provided by SofaScore LiveScore
9 debata chyba
Viac na túto tému: #Zemplín Michalovce