Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Špecifický zápas pre Škrtela. Vracia sa na miesto, kde začínal

Túžia zostať na pozícii bok po boku obhajcovi trofeje. Líder ich defenzívy sa vracia na miesto, kde začínal s profesionálnou kariérou.

02.10.2021 13:22
SR Futbal FL 8.kolo Trnava Sereď TTX škrtel kóša Foto: ,
Stopérska dvojica Spartaka Trnava - Martin Škrtel a Sebastián Kóša.
debata (1)

Futbalisti Spartaka Trnava nastúpia v nedeľňajšom šlágri 10. kola Fortuna ligy na pôde Trenčína.

Špecifický zápas čaká na Martina Škrtela. Elitný stopér práve pod hradom Matúša Čáka odštartoval svoju hviezdnu kariéru. Stalo sa tak v sezóne 2000/01.

Fanúšikovia, ilustračná Čítajte viac Chuligáni Trnavy prepadli auto s fanúšikmi DAC. Ukradli im šály

"V Trenčíne som futbalovo vyrastal a aj teraz tam žijeme, takže z tohto pohľadu je to pre mňa špecifický zápas. Keď sa však na to pozriem v globále, tak je to pre mňa taký istý zápas ako každý iný. Z Trenčína sú rovnako dôležité body ako boli z Dunajskej Stredy.

Možno nejaké myšlienky, že idem hrať proti Trenčínu tam sú, ale akonáhle sa ten zápas začne, tak sa budem sústrediť iba na to, že hrám za Trnavu a urobím všetko pre to, aby som pomohol získať body, ktoré chceme,“ vraví trnavský stopér pre klubový web.

Bývalá opora Zenitu Petrohrad, Liverpoolu, Fenerbahce či Basaksehiru priznala, že umelú trávu, na ktorej hrávajú Trenčania svoje domáce zápasy, neobľubuje.

„Ťažko hľadať futbalistu, ktorý by mal umelú trávu v láske. Obzvlášť pre mňa to nie je po mojom zranení ideálne. Bohužiaľ, taká je situácia musím sa s tým vyrovnať. Či už je to na umelej alebo na prírodnej, rozhodne sa na ihrisku a verím, že ho zvládneme,“ želá si Škrtel.

SR Futbal FL 9. kolo TTX Čítajte viac DAC pred 7000 divákmi zlyhal. Rozbehnutá Trnava zaostáva za Slovanom o skóre

Spartak sa vezie na trojzápasovej víťaznej vlne, v lige naposledy prehral 1. augusta so Senicou. V tabuľke je druhý, o skóre za vedúcim Slovanom.

Mnohí pasujú Trnavu do úlohy vyzývateľa Slovana v boji o titul.

„Je to super a tešíme sa z toho. Rozpráva sa o tom, ale my presviedčame hráčov, že do konca je ešte ďaleko. Stále sme iba v jesennej časti. Trocha sme sa odtrhli, ale vieme, že dva-tri zápasy dokážu zamiešať celou tabuľkou, takže sme radi, že sme tam, kde sme,“ vraví pred nedeľňajším šlágrom asistent trénera Trnavy Tomáš Prisztács.

Zápas Trenčín – Trnava sa začína o 17.00 h, od 15.00 nastúpi Slovan proti Pohroniu.


Standings provided by SofaScore LiveScore
1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Spartak Trnava #Martin Škrtel #Fortuna liga