Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss: Ak poviem, čo si myslím, ráno nemôžem ísť do roboty

Bola to trochu divoká futbalová streda. Vladimír Weiss oslavoval 57. narodeniny, ale darček nedostal.

23.09.2021 06:50
SR Futbal EKL F 1.kolo Slovan Kodaň BAX Weiss Foto: ,
Kouč Slovana Vladimír Weiss starší.
debata (4)

A v Komárne v priebehu zápasu zasahovala helikoptéra, ktorá odvážala zraneného hráča.

Dunajskostredský DAC nestačil na oslabený domáci druholigový tím a vypadol zo Slovenského pohára.

Obhajca titulu prehral v lige prvý raz a ešte k tomu v poslednej minúte v deň trénerových narodenín. Hráči ho nepotešili ani výsledkom a ani hrou.

„Domáci vyhrali zaslúžene. Prejavili väčšiu túžbu po víťazstve,“ uznal Weiss, ktorý hovoril o najslabšom výkone pod jeho vedením.

„Nechcem to hneď po zápase pod emóciami hodnotiť, lebo keby som povedal pravdu, čo si myslím, tak by som nemohol prísť ráno do roboty,“ vyhlásil.

VIDEO: Najlepšie akcie zo zápasu Ružomberok – Slovan

Slovanisti nevyhrali už tretí ligový zápas za sebou, ale ostali na čele, o prsia pred Trnavou. Ružomberčania len uplynulú sobotu strelili prvý gól na domácom trávniku (po nekonečných 337 minútach), ale ten im na víťazstvo nad Dunajskou Stredou nestačil.

Proti Slovanu už áno. Hostia už nemali čas odpovedať na Regáliho gól v závere. Domácim priniesol šťastie legendárny futbalista Antonín Panenka, ktorý ako hosť sledoval zápas.

V stredu sa trápili aj súperi Slovana, ktorí ho obrali v predchádzajúcich ligových súbojoch o body.

V Slovenskom pohári nedala Žilina gól treťoligovej Bánovej a postúpila až na penalty a ani Dunajská Streda v žitnoostrovnom prestížnom derby neskórovala v Komárne, hoci domáci hrali viac ako polhodinu bez vylúčeného Horodníka.

SR Futbal EL 2.predkolo DAC Jablonec TTX Čítajte viac Pohárový šok. DAC končí už v 2. kole, Žilina sa trápila v jednej z mestských častí

Aj v tomto prípade rozhodol rozstrel, v ktorom nepremenili penaltu maďarský kanonier Hahn a ani Davis. Komárno vedie bývalý tréner a dlhoročná opora DAC Mikuláš Radványi…

„Dal som príležitosť viacerým hráčom, ktorí v lige nastupujú menej. Zápas sme si užili, málokedy hráme v Komárne pred takou kulisou,“ komentoval Radványi.

„Vypadnutie znamená pre nás obrovské sklamanie, mali sme v pohári smelé plány. Z nášho pohľadu sa v zápase udialo priveľa negatívnych vecí,“ reagoval tréner DAC Antal Németh.

V 52. minúte došlo k smutnej udalosti, keď sa nešťastne zrazili hlavami spoluhráči Andrej Fábry a Sainey Njie. Druhý z nich si poranil hlavu, na trávnik dosadol vrtuľník záchrannej služby, ktorý 20-ročného gambijského stredopoliara odviezol do nemocnice.

„Náš futbalista utrpel vážne zranenie – traumatické poškodenie lebky. Jeho stav je stabilizovaný, je pri vedomí, komunikuje, orientuje sa v čase a priestore. O ďalšom postupe sa rozhodne po ďalších vyšetreniach,“ informoval klubový lekár Zsolt Fegyveres na stránke DAC.


Standings provided by SofaScore LiveScore
4 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss #Fortuna liga