Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľké zbrojenie. DAC s najdrahším hráčom privíta Slovan

Prestávku v lige využili viaceré kluby na posilnenie kádrov. Aktívne boli aj dva najúspešnejšie z minulého ročníka.

11.09.2021 06:50
dac Lamkel Zé Foto:
Kamerunský reprezentant Didier Lamkel Zé na tréningu DAC.
debata

Najviac zbrojil pred nedeľňajším šlágrom dunajskostredský DAC, ktorý neodštartoval sezónu najlepšie. V 7. kole privíta vedúci Slovan Bratislava.

Získal piatich nových hráčov, všetci majú zaujímavý futbalový životopis.

Ako posledný doplnil tím vicemajstra 24-ročný kamerunský reprezentant Didier Lamkel Zé, ktorý prišiel z Royalu Antverpy na hosťovanie.

SR futbal odveta 2. predkolo EKL Dunajská Streda Belehrad TTX Čítajte viac Dunajská získala novú posilu, má najvyššiu trhovú hodnotu v lige

Klubová stránka uvádza jeho trhovú hodnotu 4,5 milióna eur, čo znamená, že sa stane najdrahším hráčom najvyššej súťaže.

Na Žitný ostrov prichádza z Fortuny Sittard Belgičan Thibaud Verlinden (22), z CZ Belehrad mládežnícky reprezentant Čiernej Hory Nikola Krstovič (21) a z Paksu dvaja maďarskí futbalisti, talentovaný Ákos Szendrei (18) a reprezentant János Hahn (26), ktorý sa v minulom ročníku stal s 22 gólmi kráľom strelcov maďarskej ligy.

Pozoruhodný je fakt, že všetci noví legionári sú hráči do ofenzívy, mali by priniesť efektívnejšiu hru a viac gólov.

„Verím, že k dobrému umiestneniu prispejem dvojciferným počtom gólov a tiež asistenciami,“ sebavedomo vyhlásil po príchode Didier Lamkel Zé.

Súpisku doplnili aj slovanisti. Figuruje na nej hráč širšieho kádra reprezentácie, útočník Samuel Mráz zo Spezie. Okrem neho sa stal posilou belasých aj 25-ročný nigérijský stredopoliar Uche Agbo.

SR futbal EL odveta play off Slovan Olympiakos BAX Čítajte viac Slovan hlási posily. Prichádzajú Mráz, Nigérijčan i brazílsky Švajčiar

Pôsobil vo viacerých popredných ligách a tímoch (Udinese, Granada, Standard Liége), ale fanúšikovia ho mohli vidieť na Tehelnom poli pred dvoma rokmi v Európskej lige v drese Bragy.

Adler Da Silva, 22-ročný útočník, má korene v Brazílii, ale narodil sa vo Švajčiarsku. Vlani sa stal hráčom Pohronia, ktoré ho uvoľnilo na hosťovanie.

Väčšina nových tvárí by sa mohla predstaviť už v nedeľu v Mol Aréne. Na parkovisku pred štadiónom sa uskutoční pred zápasom zabíjačka s mnohými pochúťkami a podvečer by mal byť bonbónikom prvý súboj dvoch favorizovaných tímov v tejto sezóne.

DAC by rád zopakoval vzájomný zápas z mája, keď triumfoval v Bratislave 1:0. Päťkrát predtým súpera nezdolal (tri výhry Slovana, dve remízy) a doma čaká na výhru už viac ako dva roky…

„Teším sa na prvý zápas. Od pondelka trénujem s mužstvom, cítim sa dobre, na zápas v Dunajskej Strede som pripravený,“ vyhlásil nový muž belasých Samuel Mráz.

Program 7. kola

Sobota: 18.00 Žilina – Trenčín, Michalovce – Trnava, Senica – Pohronie, Sereď – Liptovský Mikuláš, nedeľa: 17.00 Dunajská Streda – Slovan


Standings provided by SofaScore LiveScore

SÚŤAŽ: Vyhrajte lístky na zápas Slovan - Lincoln

slovan futbal

Na futbalistov Slovana čaká druhý domáci zápas v Konferenčnej lige. Vyhrajte lístky a buďte pri tom naživo.

Po prehre v domácom stretnutí s FC Kodaň a cennej remíze na ihrisku PAOK-u Solún si slovenský majster zmeria sily s gibraltárskym Lincolnom Red Imps.

Duel sa na Tehelnom poli uskutoční vo štvrtok 21. októbra o 21.00. Ak belasí zvíťazia, priblížia sa k postupu zo skupiny.

Ak chcete vidieť priamo z tribúny, či sa im to podarí, zapojte sa do našej súťaže a odpovedzte na jednoduchú otázku. 4 z vás získajú po dve vstupenky na zápas Slovan vs. Lincoln. V hre sú 2× 2 vstupenky na A tribúnu a 2× 2 vstupenky na B tribúnu.

Súťažná otázka:

Koľko bodov dosiaľ nazbierali futbalisti Slovana v Konferenčnej li­ge?

  1. ani jeden
  2. jeden
  3. tri

Odpoveď zašlite formou SMS na číslo 6667 v tvare: Pravda (medzera) správna odpoveď A, B alebo C (medzera) vaše meno a priezvisko. Súťaž končí v nedeľu 19. októbra o 23:59. Lístky pre výhercov budú k dispozícii na recepcii vydavateľstva OUR MEDIA SR na Trnavskej ceste 39/A v Bratislave. Výhercu budeme kontaktovať telefonicky a jeho meno zverejníme v tejto súťaži. Cena spätnej SMS je 1,00 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Súťaž bola ukončená. Výhercov budeme kontaktovať.
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Fortuna liga #DAC 1904