Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss je šéf. Nahnevať by som ho nechcel ani raz, nie dvakrát

Je taký počas celej kariéry - priamy. Čo má na duši, to i na jazyku. Vladimír Weiss sa inak nespráva ani na pozícii trénera bratislavského Slovana.

17.08.2021 09:43
weiss Foto:
Tréner Slovana Vladimír Weiss st.
debata (16)

Uplynulo len zopár dní od jeho nástupu na Tehelnom poli a vyskystli sa prvé nezhody. Kritike podrobil viacerých hráčov, niektorí ho rozladili svojím správaním.

Jedným z nich bol aj Rafael Ratao. Brazílčan – napriek tomu, že dostal druhú šancu – prišiel do konfliktu s niekdajším reprezentačným koučom aj na začiatku tejto sezóny.

vladimír weiss Čítajte viac Weiss: To, čo sa udialo v šatni, bude mať dohru. Rataa som vyhodil

Po zápase 4. ligového kola s Michalovcami Weiss oznámil novinárom, že šikovný útočník pod ním skončil a kým bude na trénerskej stoličke, viac si v Slovane nezahrá.

„Neviem, čo sa presne stalo, ale Ratao si asi dovolil viac ako mal. Súhlasím s trénerom, on je šéf. Weissa by som nechcel nahnevať ani raz, nieto ešte dvakrát,“ píše v stĺpčeku pre denník Šport bývalý futbalista Stanislav Angelovič.

Ten si myslí, že udalosti, aké sa odohrali v šatni Slovana, môžu ovplyvniť nastavenie tímu pred dôležitými zápasmi. A jeden taký čaká na belasých už vo štvrtok.

V úvodnom zápase play off Európskej ligy nastúpia na ihrisku silného Olympiakosu Pireus.

ratao, moha Čítajte viac Hviezdy Slovana. Rataa vyhodil tréner, Moha je už v Saudskej Arábii

„Práve v ťažkých chvíľach sa ukáže sila osobností, ktorých má Slovan stále dostatok. Či už v osobe Weissa juniora, Božikova, ale aj ďalších. Verím, že to zoberú na seba,“ myslí si Angelovič.

Podľa neho má slovenský šampión proti silnému protivníkovi väčšiu šancu ako v súbojoch so slabými súpermi. Nuž, či to tak bude, dozvieme sa už o dva dni.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss #Rafael Ratao #Stanislav Angelovič