Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kde je hviezda Slovana? Tréner nevidel Mohu tri dni

Patrí k najväčším hviezdam bratislavského Slovana. Väčšiu hodnotu má podľa špecializovaného portálu transfermarkt.de len jediný hráč úradujúceho majstra - brankár Dominik Greif.

26.04.2021 09:10
Moha Foto: ,
Moha.
debata

Marocký krídelník Moha má nesporné kvality. Súperových obrancov vie dostať do úzkych kľučkami, rýchlosťou. Brankári majú rešpekt pred jeho strelou.

Moha, ktorého hodnota sa údajne pohybuje na úrovni 900-tisíc eur, však evidentne nie je v klube z Tehelného poľa spokojný. Potvrdzujú to aj udalosti pred a po zápase belasých v Žiline.

Bratislavčania ho zvládli, zvíťazili 3:2 a už v budúcom kole môžu oslavovať ďalší titul – bez ohľadu na to, ako obstojí Dunajská Streda.

Otázne je, či pri ňom bude aj Moha. Ten chýbal aj pod Dubňom. Navyše, v klube vraj ani nevedia, kde ich hráč je.

Moha Čítajte viac Moha píše o finančnom spore so Slovanom. Kmotrík vysvetľuje, prečo nehráva

„Neviem, nevidel som ho už tri dni,“ reagoval na otázku k Mohovi tréner Darko Milanič.

Sebavedomého strelca prezrádzajú aspoň sociálne siete. Na Instagrame zverejnil príbeh, podľa ktorého sa nachádza v Španielsku – konkrétne v Granade.

O jeho budúcnosti špekulujú aj fanúšikovia na Facebooku. Tí už počítajú s tým, že opora Slovana nebude v budúcej sezóne súčasťou kádra.

Moha avizoval nezhody so Slovanom už koncom minulého roka, keď upozorňoval na finančný spor.

Podľa hráča sa vtedy klub bezdôvodne rozhodol, že nebude hrať. Klub tvrdil, že Moha si vymýšľa, vynecháva tréningy a je nedostatočne pripravený.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Moha #Darko Milanič