Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

DAC sa dočkal jarného triumfu. Trnava po piatich rokoch zdolala Žilinu a je tretia

Futbalisti DAC Dunajská Streda zdolali v sobotnom zápase 21. kola Fortuna ligy MFK Zemplín Michalovce 2:1.

27.02.2021 16:16 , aktualizované: 19:49
Ion Nicolaescu, Ian Soler Pino Foto: ,
Útočník Dunajskej Stredy Ion Nicolaescu padá po súboji s Ianom Solerom Pinom z Michaloviec.
debata

O góly domácich sa postarali v 10. minúte Dominik Kružliak a v 63. minúte striedajúci Yhoan Andzouana, ktorý bol na ihrisku iba dve minúty.

V závere skorigoval výsledok z jedenástky Igor Žofčák. DAC vybojoval prvé víťazstvo v jarnej časti Fortuna ligy 2020/2021, z druhého miesta tabuľky stráca na lídra Slovan Bratislava štyri body, obhajca titulu má však k dobru nedeľný zápas proti ŠKF Sereď.

FC DAC 1904 Dunajská Streda – MFK Zemplín Michalovce 2:1 (1:0)
Góly: 10. Kružliak, 63. Andzouana – 90.+2 Žofčák (z 11 m). Rozhodovali: Kišš – Ádám, Vitko, ŽK: Beskorovajnyj – Neofytidis, Trusa, bez divákov.
DAC: Jedlička – Blackman (79. Sommer), Kružliak, Müller (71. Davis), Beskorovajnyj – Divkovič (61. Taiwo), Christie-Davies (79. Balič), Schäfer, Kalmár – Ramirez, Nicolaescu (61. Andzouana)
Michalovce: Markovič – Magda, Pino, Vaško, Vojtko – Popovits (70. Siopis), Spoljarič (83. Ntotis), Adekuoroye, Neofytidis (59. Žofčák), Oshima – Trusa (83. Tandir)

Od úvodných minút sa domáci pustili do svojho súpera, DAC „zaklincoval“ hostí pred ich bránu. Na prvý gól sa nemuselo dlho čakať, v 10. minúte po rohovom kope hostia loptu ešte odvrátili, následne ju Beskorovajynj poslal hlavou pred bránu, kde ju Divkovič sklepol Kružliakovi, ktorý zo siedmich metrov skóroval – 1:0.

Obraz hry sa nemenil, domáci naďalej boli pri útočnej chuti. Prvá strela hostí prišla z kopačky Vojtka v 17. minúte, ale lopta mierila nad. Veľkú šancu mal v 29. minúte aj Blackman, no jeho strela z pravej strany letela nad bránu.

V 42. minúte sa Christie-Davies dostal k lopte na hranici pokutového územia, jeho strelu musel Markovič vyraziť na roh. Prvý polčas okrem gólu a hernej prevahy Dunajskej Stredy veľa rozruchu nepriniesol, domáci sa tlačili dopredu, ale do vyloženej šance sa nedostali.

Obraz hry sa nemenil ani v druhom polčase, avšak sa viac bojovalo v strede ihriska. V 63. minúte sa zrodil druhý gól zápasu, striedajúci Andzouna z hranice šestnástky prekonal brankára Markoviča – 2:0. V 70. minúte sa dostal k strele aj Taiwo, ale Markovič loptu bez problémov chytil.

V 81. minúte sa Andzouana prepracoval do pokutového územia, minul však bránu. O minútu neskôr to skúšal z diaľky aj Adekuoroye, ale bol nepresný. V 85. minúte Magdas prešiel na pravej strane, jeho spätnú prihrávku Ntotis nevyužil, keď zamieril vedľa.

V nadstavenom čase strela michalovského hráča trafila ruku Beskorovajného, nariadený pokutový kop Žofčák premenil a skorigoval na konečných 1:2 z pohľadu hostí.

Bernd Storck, tréner Dunajskej Stredy: "Teší nás, že sme získali tri body, ale nie som spokojný s niektorými situáciami. Mali sme držanie lopty, aj niekoľko šancí, ale pri všetkej úcte k Michalovciam, mali sme dať viac gólov.

Z herného hľadiska bolo všetko v poriadku, ale chýbala posledná prihrávka, nábeh, viac odhodlania pobiť sa pred bránou. Treba streliť góly, aby sme sa nemuseli báť na konci. Robíme preto na tréningoch veľa. Čo ma potešilo, že v zápase sme dali priestor viacerým hráčom a vrátil sa ľavý obranca Eric Davis. Ešte nie je úplne fit, ale jeho návrat cítiť aj v kabíne."

Jozef Majoroš, tréner Michaloviec: "Dunajská Streda vyhrala zaslúžene, zápas mala pod kontrolou. Mrzí nás, že sme sa od začiatku príliš stiahli do šestnástky a ťažko sme mohli vyjsť do protiútokov.

V prvom polčase sme smerom dopredu veľa nevymysleli. V druhom polčase sa obrana vysunula vyššie. Škoda druhého gólu. Ku koncu zápasu sme si vypracovali aj šance, ktoré sme však nepremenili. V závere sme už len skorigovali výsledok. Gratulujem Dunajskej Strede k víťazstvu."

Ružomberok prišiel o prvú šestku

Futbalisti MFK Ružomberok prehrali s FK Senica 2:3. Hostia zastavili sériu troch prehier a z poslednej 12. priečky sa posunuli na desiatu. Ružomberok, ktorý dohrával zápas bez vylúčeného Martina Regáliho, figuruje v tabuľke na priebežnej siedmej pozícii.

MFK Ružomberok – FK Senica 2:3 (1:2)
Góly: 44. Kostadinov, 73. Regáli – 20. Košťál, 40. Turčák, 69. Piroška. Rozhodovali: Glova – Kováč, Košecký, ŽK: Regáli – Gallovič, Kopečný, Piroska, Asanovič, ČK: 76. Regáli (po druhej ŽK), bez divákov. Ružomberok: Krajčírik – Mrva, J. Maslo, Mojžiš – Múdry (46. Gerec), Zsigmund – Ďungel (46. Čurma), Brenkus (78. Boďa), Kostadinov, Madleňák – Regáli
Senica: Fryšták – Kopečný, Asanovič, Carrillo, Šimčák – Addo (46. Gallovič) – Turčák (61. Majdán), Gamboš, Piroska (89. Duda), Košťál (66. Totka) – Malec

V 6. minúte vypálil z 25 m Addo, no jeho zaujímavo vyzerajúci projektil minul ružomberskú bránu. V 10. min. J. Maslo z priameho kopu poslal štipľavú strelu na senickú bránu, Fryšták loptu vyrazil len pre seba, avšak domáci sa k dorážke nedostali.

V 12. min. po peknej ružomberskej spolupráci po pravej strane, keď akciu potiahol Ďungel, minul spoza šestnástky cieľ Múdry. Vzápätí zase zbehol Ďungel, centrom oslovil Madleňáka, tomu však na gólovej „parkete“ koncovka absolútne nevyšla. Liptáci od začiatku tlačili, no v 20. min. prišla rýchla kontra hostí a Koštál po ideálnej prihrávke Gamboša otvoril skóre – 0:1.

V 29. Malecovi, ktorý už bol zoči-voči Krajčírikovi, v poslednom okamihu odkopol loptu Mojžiš. V 40. min. Senica znovu po brejku udrela druhýkrát. Akciu po ľavom kraji potiahol Košťál a Turčák zblízka rozvlnil sieť. V závere polčasu sa domácim podarilo zaznamenať kontaktný gól, Kostadinov vo vzduchu vypichol loptu Carillovi a rutinérsky skóroval – 1:2.

Do druhého polčasu vstúpili Liptáci s dvomi zmenami v zostave (jednu spravila aj Senica) s jednoznačným plánom zmeniť stav. Snaha bola očividná, ale hostia ich do ničoho nepúšťali. Z úvodnej časti tohto dejstva stojí za zmienku akurát Brenkusov strelecký pokus zdiaľky, ktorému chýbalo pár centimetrov.

V 69. min. Senica odskočila na 1:3, po prihrávke Šimčáka presne trafil Piroska. O štyri minúty na to domácu nádej na návrat do zápasu rozdúchal krížnou strelou Regáli – 2:3. Vzápätí na druhej strane Krajčírik vychytal Majdana. Od 76. min., keď Regáli za „filmovanie“ v senickej šestnástke videl druhú žltú kartu a teda aj červenú, Ružomberčania dohrávali len desiati. Domáce úsilie o zmenu stavu už efekt neprinieslo.

Ján Haspra, tréner Ružomberka: "Zápas opäť ukázal, že naše mužstvo je iné, keď strelí gól, ako keď sa trápi. V úvode sme si vypracovali dve-tri situácie, ktoré sa mohli premeniť. Naopak lepšie túto pasáž zvládol súper a ujal sa vedenia. V závere polčasu sme znížili na 1:2, čo nás trochu postavilo na nohy.

Chceli sme stretnutie otočiť, všetko sa aj vyvíjalo v náš prospech, ale vo chvíľach, keď som si myslel, že zápas sa ide zlomiť, súper odskočil na 1:3. Potom prišlo zasa zníženie i vylúčenie nášho hráča. Aj keď nás bolo i jedného menej, stále sme sa snažili, boli sme nebezpeční pred bránou súpera, ale už sa nám nepodarilo výsledok zmeniť."

Karol Praženica, tréner Senice: "Samozrejme, s dosiahnutým výsledkom sme spokojní, stretnutie dopadlo pre nás najlepšie ako mohlo. V situácii, v ktorej sme, je to veľká pomoc, hlavne zo psychologického hľadiska.

Vedeli sme, že Ružomberok má mužstvo, ktoré je nebezpečné v rýchlom prechode do útoku. Snažili sme sa mu to čo najviac znepríjemniť, aby súper pri otváraní hry a výstavbe útoku bol pod tlakom. Sčasti sa nám to aj darilo, hoci boli tam aj nejaké chyby. To, čo sme chceli dosiahnuť, sa nám podarilo a sme veľmi šťastní."

Trenčín si tesne poradil s Pohroním

Futbalisti AS Trenčín zvíťazili na ihrisku FK Pohronie 1:0. O tesnom triumfe hostí rozhodol v 85. minúte Hamza Čatakovič. Trenčania sa dostali na pozíciu v prvej šestke, kde preskočili Ružomberok.

FK Pohronie – AS Trenčín 0:1 (0:0)
Gól: 85. Čatakovič. Rozhodovali: Kráľovič – Ferenc, Jánošík, ŽK: Weir, Fadera, Kameník (tréner) – Šulek, Čataković, Slávik, bez divákov.
Pohronie: Jenčo – Mazan, Štrba, Heaurtaux, Petrák – M. Adamec, Weir – Blahút (57. Ladji), A. Da Silva, Fadera (71. Galuška) – Chvěja
Trenčín: Šemrinec – Slávik, Križan, Šulek, Pirinen – El Mahdioui – Demitra (67. Gaži), Kadák (51. Roguljič), Kmeť (67. Ghali), Corryn – Čatakovič

V prvom polčase boli v Žiari nad Hronom aktívnejší domáci futbalisti, ale chýbal im pokoj vo finálnej fáze. Hostia hrozili sporadicky, jedinú vážnejšiu možnosť mal v 16. minúte Kadák, ktorý z hranice veľkého vápna zamieril nad brvno. Potom predviedli oba tímy viacero nepresností.

Pohronie pohrozilo výraznejšie až po polhodine hry, keď sa Blahút preštrikoval cez Pirinena do šestnástky, no zakončil ľavačkou z dobrej pozície veľmi nepresne. V 40. minúte Mazan vybojoval loptu, poslal ju do behu Adlerovi, no ten z hranice päťky rozvlnil iba bočnú sieť.

Štadión Trenčína na Sihoti (február 2021) Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Pohľad na tribúnu nového trenčianskeho štadióna.

Aj v druhom polčase mali viac z hry futbalisti Pohronia, no do šancí sa dostávali ťažko. Trenčanom sa zranil Kadák a počas jeho neprítomnosti na ihrisku sa pokúsil o individuálnu akciu Kmeť, spoza šestnástky však zakončil nepresne.

Prvá strela medzi žrde prišla až v 69. minúte. Domáci útočník Chvěja z hranice šestnástky namieril do stredu bránky, kde bol pozorný Šemrinec. O chvíľu neskôr to vyskúšal z otočky z podobnej pozície aj Heurtaux, razantná lopta minula pravú žrď.

S pribúdajúci záverom tlak hráčov spod Šibeničného vrchu narastal, sľubný bol center Ladjiho a hlavička Chvěju na zadnej žrdi, ale brankár AS túto situáciu vyriešil.

Potvrdilo sa napokon pravidlo nedáš – dostaneš, pretože hosťom vyšiel brejk, Ghali vysunul centrom Čatakoviča a ten krížnou strelou prekonal Jenča. Na samom konci už Pohronie nedokázalo vyrovnať, najbližšie mal ku gólu Adler hlavou, Šemrinec bol proti.

Jan Kameník, tréner Pohronia: "Zápas svojím priebehom naznačoval, že to bude o jednom góle a tím, ktorý ho strelí, bude šťastnejší. My sme za tým gólom viac šli, hráči bojovali o každý centimeter ihriska, snažili sa, ale niečo nám v ofenzívnej časti chýbalo.

Možno viac šťastia, presnosti či vôle dotlačiť loptu do bránky a získať víťazstvo na svoju stranu. Chceli sme dnes brať aspoň bod, ktorý by bol dôležitý v kontexte záchrany. Sme sklamaní."

Stijn Vreven, tréner Trenčína: „Sme veľmi šťastní. Bolo to ťažké stretnutie, vyhral šťastnejší tím. Tak ako sme vyhrali, mohli sme aj prehrať. Bol to boj oboch tímov o tri body na ťažkom teréne, nedal sa na ňom hrať kvalitný futbal. Môj tím ukázal silného ducha, takže môžem byť s touto stránkou spokojný. Urobili sme týmto výsledkom dobrý krok v boji o prvú šestku v tabuľke, ale máme ešte jeden pred sebou.“

Hamza Čatakovič, strelec gólu Trenčína: „Bol to náročný zápas na ťažkom a mäkkom ihrisku. V prvom polčase sme nehrali dobre, v druhom to už bolo lepšie. Zvládli sme záver, ja som dostal hlbokú prihrávku a mal som dobrý prvý dotyk s loptou, napokon mi vyšla aj koncovka. Teší nás táto výhra a mňa obzvlášť to, že sa mi strelecky darí, za čo chcem poďakovať celému tímu.“

ViOn zvládol šesťbodový zápas

Futbalisti ViOn-u Zlaté Moravce-Vráble zvíťazili v sobotnom stretnutí 21. kola Fortuna ligy na ihrisku FC Nitra 1:0. Jediný gól strelil v 21. minúte z pokutového kopu Filip Balaj. ViOn víťazstvom spečatil svoju účasť v hornej šestke tabuľky.

FC Nitra – FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble 0:1 (0:1)
Gól: 21. F. Balaj (11 m). Rozhodovali: Očenáš – Hancko, Straka, ŽK: Zejnullahu, Mustafič, Fabiš, Ba, Mészáros – Duga, ČK: 74. Duga (po 2 ŽK), bez divákov.
Nitra: Šípoš – Fabiš, Ba, Kolčák, Regäsel – Zejnullahu (46. Käuper), Mustafič (72. Vrábel) – Šefčík, Kurt (72. Franko), Pagliuca (46. Mészáros) – Jendrišek
Zlaté Moravce – Vráble: Chovan – Čögley, Menich, Čonka – Tóth – Hrnčár, Grozdanovski, Duga, Kovaľ – Ďubek (77. Kyziridis), Balaj (84. Pintér)

Šesťbodový zápas o prvú šestku začali pod Zoborom lepšie hostia. Už v 11. minúte sa po štandardnej situácii dostal do gólovej šance Hrnčár, no jeho zakončenie brankár Šípoš bravúrne vytlačil na ľavú žrď.

O 9 minút neskôr ten istý hráč síce dostal loptu do nitrianskej siete, no ešte predtým hlavný rozhodca Očenáš zapískal faul na Balaja v šestnástke a tak Vion svoje vedenie musel potvrdiť až z následnej penalty. Loptu si na biely bod postavil Balaj a umiestnenou strelou k pravej žrdi nedal domácemu brankárovi Šípošovi žiadnu šancu – 0:1.

Pribinovci prvýkrát výraznejšie pohrozili až po polhodine hry, keď vydarenú ďalekonosnú „bombu“ Šefčíka brankár Chovan s námahou zneškodnil. V 42. minúte hosťujúci Hrnčár opäť opečiatkoval konštrukciu nitrianskej brány, no tentokrát to bolo aj s ofsajdovým verdiktom čiarového rozhodcu.

Bodku za prvým polčasom dala príležitosť domáceho Kurta, pri ktorej svoje kvality v plnej paráde preukázal brankár Chovan a tak na polčasovú prestávku odchádzal spokojnejší ViOn.

Nitra smerom do druhého dejstva spravila v zostave dve zmeny a začala aktívnejšie. V 58. agilný Kurt zamotal hlavy hosťujúcej obrane, no brankár Chovan situáciu vyriešil k spokojnosti svojho trénera Ľuboša Benkovského. Nitrania v ďalších minútach narážali na dobre organizovanú defenzívu súpera a výraznejšie šance si nevypracovali.

V 85. minúte však Duga po nepeknom faule inkasoval druhú žltú a následne červenú karu a Nitra tak dostala ideálnu možnosť pokúsiť sa v početnej výhode so zápasom ešte niečo urobiť. V závere hostia síce vrhli všetky sily do útoku, no ViOn si už svoj tesný náskok udržal a po víťazstve 1:0 spečatil svoj postup do skupiny o titul.

Peter Lérant, tréner Nitry: "Dlhšie nám trvalo, kým sme sa po utorňajšom zápase rozbehali. Súper bol agresívnejší a vytváral si hlavne zo štandardiek tlak. Druhý polčas sme boli futbalovejší a vytvárali si aj šance.

Bolo tam dosť chýb, ktoré nás potom stáli pri finálnej fáze veľa síl. Mali sme však dosť veľa gólových šancí, ale nepochopiteľne sme finálnu fázu neriešili dobre. Dnešný zápas zo strany rozhodcov nebol ideálny a nebol tam rovnaký meter na obe strany. Herne sme však ukázali progres. Musíme pracovať ďalej."

Ľuboš Benkovský, tréner ViOn-u: „Náš cieľ bol bodovať. Nebolo to však ľahké. Cítil som na hráčoch, že chcú ísť za víťazstvom, ale nebolo to také ľahké, ako sme si predstavovali. Zápas sme zvládli a tichý cieľ sme splnili a tak tam určitá spokojnosť je.“

Trnava natiahla víťaznú šnúru

Futbalisti FC Spartak Trnava zdolali MŠK Žilina 2:1 a natiahli sériu víťazstiev na štyri zápasy. V tabuľke sa posunuli na tretie miesto, keď o bod preskočili práve svojho sobotňajšieho súpera.

Oba góly domácich strelil Bamidele Yusuf, za hostí skorigoval ešte v prvom polčase Dominik Javorček. Spartak dohrával zápas s desiatimi hráčmi, v 58. minúte putoval po druhej žltej karte predčasne pod sprchy Kristián Koštrna.

Spartak zdolal MŠK v ligovom zápase po bezmála piatich rokoch. Pred sobotou sa naposledy tešil z výhry 24. apríla 2016 (3:0).

FC Spartak Trnava – MŠK Žilina 2:1 (2:1)
Góly: 15. a 31. Bamidele Yusuf – 40. Javorček. Rozhodovali: Marhefka – T. Somoláni, Galo, ŽK: Koštrna, Mikovič – Fazlagič, Javorček, Kaprálik, ČK: 58. Koštrna o druhej ŽK, bez divákov.
Spartak: Rusov – Koštrna, Tumma, Twardzik, Mikovič – Grič, Savvidis – Cabral, Bukata, Bamidele Yusuf (67. P. Kolesár) – Ristovski (81. Olejník, 90. S. Kóša)
Žilina: Petráš – Anang, Kopas, Kiwior, Javorček (78. Myslovič) – Fazlagič (78. M. Rusnák) – D. Ďuriš (66. Kurminovski), Gono, Bernát (66. Bičachčjan), Iľko (89. Kaprálik) – Jibril

Hral sa obojstranne útočný futbal, v úvode dominovali „andeli“, ktorí vysoko napádali súpera, z čoho pramenila aj prvá veľka šanca Ristovského, kanonierske vlohy však ešte trnavský hrot nepotvrdil.

Ďalšiu dobrú príležitosť pripravil Ristovskému centrom Mikovič, severomacedónsky útočník namieril hlavičkou z päť metrov do bočnej siete. Spartak sa ujal vedenia v 15. minúte. Bamidele sklepol loptu nabiehajúcemu Mikovičovi na krídlo, ten mu prihrávku vrátil do šestnástky a Nigérijčan z prvej poslal loptu do siete – 1:0.

Žilina mohla odpovedať, Iľkov pokus však prešiel vedľa žrde a Ďurišov pokus zblokovala hradba trnavských tiel. Na opačnej strane vyslali nebezpečné strelecké pokusy Cabral a Mikovič. Trnava znova udrela v 31. minúte. Po rohovom kope hlavičkoval Grič na Bamideleho a ten z zblízka pridal svoj druhý gól v stretnutí.

Žilina sa nezlomila a ešte do prestávky korigovala Javorčekom, ktorý poľahky vnikol do trnavskej šestnástky a trnavský brankár Rusov sa po jeho strele k vzdialenejšej žrdi už len márne načahoval – 2:1.

V úvode druhého polčasu sa hra odvíjala viac v strede poľa. Trnava hrala od 58. minúty bez vylúčeného Koštrnu, napriek tomu mala zanedlho gólovú príležitosť, ktorú Bukata nepremenil.

S koncovkou si v tutovke po Iľkovej akcii nepotykal na protipóle ani striedajúci Bičachčjan, neskôr z päťky nebezpečne hlavičkoval Jibril a ranu Kurminovského o čosi neskôr vyrazil Rusov.

Trnavčania žilinský nápor ustáli a po víťazstve 2:1 sa vyhupli na úkor MŠK na tretie miesto tabuľky, keď v štyroch jarných zápasoch ešte nestratili ani bod.

Michal Gašparík, tréner Spartaka: "Chceli sme vstúpiť do zápasu veľmi aktívne, hrať v prvom polčase vo vysokom pressingu. Zo začiatku sa nám to darilo, súpera sme dostávali pod tlak a získavali lopty.

V duchu som si hovoril, že z toho musia nejaké góly padnúť. Podarili sa dva. Pribrzdil nás inkasovaný lacnejší gól. V druhom polčase sme chceli na to nadviazať, ale ukázala sa aj kvalita Žiliny, jej hráči majú výborné držanie lopty, perfektne pracujú s priestorom. Nepúšťali nás už toľko do vysokého pressingu.

Po červenej karte sme sa potrebovali zorganizovať, odmakať to, odbojovať, aj keď sme ešte aj v desiatich mohli pridať gól. Chalani si siahli na dno svojich síl, víťazstvo im patrí a je zaslúžené."

Pavol Staňo, tréner Žiliny: "Snažili sme sa hrať aj cez vysoký pressing Trnavy, ktorá mala z toho v úvode šance a boli sme trochu neistí. O to ide, aby sme v budúcnosti dokázali aj z takýchto ťažkých situácií vyjsť.

Trnava bola dobre zorganizovaná, nevyužili sme slabšiu stránku vysokého pressingu. V momente, keď sme to chceli zmeniť, sme inkasovali zo štandardky a od toho momentu sme prebrali taktovku hry a už som spoznával svoje mužstvo.

Hrali sme dobre kombinačne. V druhom polčase Trnava stratila hráča a hralo sa už viac-menej na jednu bránku, aj keď Spartak mal sporadické protiútoky. Som smutný, nemáme sa však za čo hanbiť. Situácie sme si vytvorili, takisto súper hral výborne. Zápas splnil vysoké kritériá."


Tabuľka Fortuna ligy 2020/21

skupina o titul:

    Z V R P S B
1. Slovan Bratislava 32 22 5 5 78:28 71
2. Dunajská Streda 32 19 8 5 66:38 65
3. Trnava 32 17 4 11 48:37 55
4. Žilina 32 15 7 10 73:52 52
5. Zlaté Moravce-Vráble 32 11 7 14 42:51 40
6. Trenčín 32 8 8 16 42:61 32

skupina o udržanie:

    Z V R P S B
7. Sereď 32 11 8 13 37:48 41
8. Ružomberok 32 10 9 13 41:44 39
9. Pohronie 32 8 14 10 38:38 38
10. Michalovce 32 8 11 13 34:53 35
11. Senica 32 8 9 15 31:51 33
12. Nitra 32 7 6 19 26:55 27
debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #DAC Dunajská Streda #Zemplín Michalovce