Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prišli aj Hossovci. Výťažok z Hviezdy deťom sa blíži k štvrť miliónu

Charitatívne podujatie klubu AS Trenčín s názvom Hviezdy deťom nezastavila ani koronakríza.

11.09.2020 17:24
Marián Hossa Foto:
Marián Hossa na podujatí Hviezdy deťom 2020.
debata

Dvanásty ročník dôležitého projektu má prívlastok „inak“. Cieľ ale zostáva nezmenený – navýšiť výťažok, ktorý za jedenásť rokov dosiahol hranicu takmer štvrť milióna eur.

Aktuálna situácia nedovolila usporiadať podujatie tak, ako počas uplynulých rokov – s divákmi. Trenčania však na pomoc nezabúdajú ani v náročných časoch pandémie.

"Nechceme pretrhnúť niť kontinuity, čo bolo želaním aj viacerých našich partnerov. Cieľom je udržať pomoc podporovaným subjektom, ktoré vzhľadom na dnešnú situáciu potrebujú pomoc viac ako inokedy.

Preto sme sa pre tento rok presunuli na náš štadión, kam sme pozvali vzácnych hostí. Prvé podujatie absolvovali spoločne s našimi futbalistami Zuzana Rehák-Štefečeková, Michal Martikán, Ján Volko, bratia Žampovci a youtuber Peter Altof alias Expl0ited," píše sa na klubovom webe.

Štadión AS Trenčín (júl 2020) Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Výstavba štadióna AS Trenčín.

Hossa: Skvelá akcia

Trenčania už niekoľko rokov spolupracujú na projekte s bratmi Mariánom a Marcelom Hossovcami. Bývalý skvelí hokejisti sa stali akýmisi ambasádormi Hviezdy deťom.

„Je to skvelá akcia. Každým rokom je mi bližšia. Nielen preto, že sa koná v Trenčíne, ale aj preto, že s ľuďmi z AS Trenčín si veľmi dobre rozumieme a spolupráca prekvitá,“ povedal po futbalovom tréningu Marián Hossa.

Ako to ide trojnásobnému šampiónovi NHL s loptou si pozrite vo videu:

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #AS Trenčín #Fortuna liga #Hviezdy deťom #koróna #Covid-19