Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Trikrát do tej istej rieky? V pohode! Trnava ulovila hráča, ktorý kedysi hviezdil

Slovenský futbalista Ján Vlasko si tretíkrát v kariére oblečie dres FC Spartak Trnava. Vo fortunaligovom klube pôsobil už v rokoch 2012 až 2015 a 2017 až 2018, teraz sa vrátil po angažmáne v maďarskom tíme Akadémia Ferenca Puskása.

13.07.2020 18:36
Ján Vlasko Foto: ,
Ján Vlasko.
debata (1)

„Vo februári som v Maďarsku podstúpil operáciu bedra a chcel som mesiac rehabilitovať v Nemecku, aby som mohol ešte päť, šesť rokov hrať futbal. Preto som sa radšej so svojím klubom dohodol na ukončení zmluvy. Po dohode so športovým riaditeľom Andrejom Kostolanským som dostal možnosť pripravovať sa so Spartakom. Mal som aj iné ponuky, finančne zaujímavejšie, ale postupom času ako som spoznal chalanov kabíne a trénerov, tak sa to vykryštalizovalo, že som prikývol na ponuku Trnavy,“ povedal 30-ročný stredopoliar na oficiálnej stránke Spartaka.

Majstrovské oslavy Slovana Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Choreografia fanúšikov Slovana pred zápasom s...

Vlasko už po zranení trénuje bez obmedzení, hrať však bude až od nasledujúcej sezóny:

„Teraz už sa cítim pripravený naskočiť do zápasu. Tie prvé tréningy boli ešte opatrné, ale som päť mesiacov od operácie, aj testy dopadli dobre. Môžem povedať, že korona mi prišla vhod, mal som dosť času, nikam som sa neponáhľal a do novej sezóny som nachystaný hrať.“

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Ján Vlasko