Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Žilina rozobrala Trenčín. Slovan zvíťazil, no Kozák kritizoval

Futbalisti MŠK Žilina v úvodnom z dvojice sobotňajších prípravných stretnutí deklasovali AS Trenčín 8:1.

06.06.2020 14:46 , aktualizované: 19:33
MŠK Žilina. Foto: ,
Futbalisti MŠK Žilina. Ilustračná fotografia.
debata (1)

Hetrikom sa blysol Ján Bernát. „Šošoni“ uspeli aj v druhom meraní síl, keď zvíťazili 3:1.

Pre obe mužstvá to bola generálka na reštart Fortuna ligy. Žilina v 1. kole nadstavbovej časti v skupine o titul privíta v nedeľu 14. júna Spartak Trnava. Trenčín nastúpi už o deň skôr v skupine o záchranu proti Pohroniu.

MŠK Žilina – AS Trenčín 8:1 (4:0)
Góly: 13., 38. a 81. Bernát, 12. a 30. Ďuriš, 60. Myslovič, 68. Iľko, 75. Paur – 59. Kadák (11 m)

MŠK Žilina – AS Trenčín 3:1 (1:0)
Góly: 5. Nielsen (vlastný), 49. Mojžiš, 60. Bari – 59. Minaroviech

Slovan sa na ligu naladil víťazne

Futbalisti Slovana Bratislava zdolali v sobotňajšom prípravnom stretnutí FK Pohronie 2:0 gólmi Myentyho Abenu a Mohu.

Pre obe mužstvá to bola generálka na reštart Fortuna ligy. „Belasí“ nastúpia v sobotu 13. júna v skupine o titul doma proti Ružomberku, Pohronie čaká v rovnaký deň v skupine o záchranu duel v Trenčíne.

„Musím byť kritický. Teší ma víťazstvo, nula a druhý gól, ktorý bol ukážkou, aký je futbal jednoduchý a zároveň krásny. Inak mám ďaleko od spokojnosti. Najmä z prvého polčasu som rozčarovaný. Hrali sme pomaly a nepresne, bolo tam málo pohybu a nábehov, takto sa určite nechceme prezentovať. Dnes sme absolvovali generálku a niekedy to býva tak, že človek má po poslednej skúške pred ligou dobrý pocit a čaká to najlepšie, no stane sa opak. Preto verím, že o týždeň v lige budeme silnejší a lepší než dnes,“ vravel po zápase tréner domácich Ján Kozák.

ŠK Slovan Bratislava – FK Pohronie 2:0 (1:0)
Góly: 45.+1 Abena, 54. Moha

Zápas Slovan - Pohronie.

Nitra s Ružomberkom bez gólov

Futbalisti FC Nitra remizovali v sobotňajšom prípravnom zápase s MŠK Ružomberok 0:0. Pre oba tímy to bola generálka na reštart Fortuna ligy.

Liptákov čaká v sobotu 13. júna zápas 1. kola nadstavbovej časti skupiny o titul na ihrisku Slovanu Bratislava. Nitra nastúpi v ten istý deň v Zlatých Moravciach v skupine o záchranu.

FC Nitra – MŠK Ružomberok 0:0

ViOn zdolal béčko Slovana

Futbalisti tímu FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble zdolali v sobotňajšom prípravnom stretnutí béčko bratislavského Slovana 3:1. Troma gólmi sa zaskvel útočník András Mészáros.

Bol to posledný zápas klubu pred reštartom Fortuna ligy. Zlatomoravčania najbližšie nastúpia v 1. kole nadstavbovej časti v skupine o záchranu v sobotu 13. júna doma proti Nitre.

„Samozrejme, je dobré, že sme vyhrali, aj keď sme dnes nastúpili proti druholigovému tímu. Z hľadiska toho, že ide o náš posledný zápas pred reštartom, je lepšie naladiť sa víťazstvom. Brali sme to ako prípravu. Do zápasu nastúpili všetci hráči. Budúci týždeň sa hrá už o body. Pôjdeme do toho naplno,“ uviedol po zápase Karol Praženica, tréner ViOnu.

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble – Slovan Bratislava B 3:1 (3:0)
Góly: Mészáros 3 – Medveď

Najkrajšie futbalové štadióny na Slovensku Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Tehelné pole.

Trnava prehrala v Senici

Hráči FK Senica zvíťazili v sobotňajšom prípravnom zápase nad Spartakom Trnava 1:0. Úspešne tak zvládli generálku na reštart Fortuna ligy. Jediný gól strelil dve minúty pred koncom po rohovom kope Tomáš Šalata.

Senica nastúpi o týždeň v sobotu 13. júna v 1. kole nadstavbovej časti najvyššej slovenskej súťaže v skupine o udržanie doma proti Seredi. Trnava bude hrať v skupine o titul na trávniku Žiliny.

FK Senica – Spartak Trnava 1:0 (0:0)
Gól: 88. Šalata

Najlepší slovenskí legionári Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Meno: Marek Bakoš. Kluby v zahraničí: Viktoria...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #príprava #mšk žilina #ŠK Slovan Bratislava #AS Trenčín #Pohronie