Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vedeniu padla sánka. Hráči Serede urobili nevídané gesto

Hráči aj členovia realizačného tímu účastníka futbalovej Fortuna ligy ŠKF ICLINIC Sereď si dobrovoľne znížili svoje odmeny a predmetnú časť peňazí zaslali späť klubu formou finančného daru.

14.05.2020 16:26
Baez, Záhumenský, Foto: ,
Stredopoliar Serede Aldo Baez bráni Trnavčana Timoteja Záhumenského (vpravo).
debata

Podľa tlačovej správy klubu z tohto kroku zostala členom predstavenstva od prekvapenia „visieť sánka“. Ak sa hovorí o Seredi ako o rodinnom klube, ktorý funguje na základe spolupatričnosti, vzájomného rešpektu a úcty medzi všetkými jeho zamestnancami, teraz sa to potvrdilo.

"Hráčom sme vyplatili odmeny v plnej výške a pri rokovaniach sme hovorili spoločne o problémoch, ktoré nás čakajú. Ich postoj nás všetkých veľmi príjemne prekvapil. My sa snažíme v klube pracovať tzv. familiárnym štýlom a nepochybne aj takéto kroky prispievajú k tomu, aby sme prežili toto ťažké obdobie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Začali sme opäť spoločnú prípravu ⚪.

Príspevok, ktorý zdieľa ŠKF iClinic Sereď (@skfsered),

Veľmi ma potešil aj postoj zahraničných hráčov, ktorí sa takto rozhodli podporiť klub, v ktorom sú len krátku dobu. Chcel by som sa touto cestou aj v mene členov predstavenstva poďakovať všetkým za tento postoj,“ konštatoval Miroslav Bucha spolumajiteľ klubu ŠKF ICLINIC SEREĎ, cituje ho portál škficlinicsered.sk.

Najskúsenejší hráč Serede, 36-ročný stopér Lubomír Michalík, poznamenal: "Každý z hráčov pozorne sledoval a vnímal situáciu okolo pandémie aj mimo futbalu v civilnom živote. Postoj hráčov bol jasný. Rozhodli sme sa pre tento krok ako podporu klubu, za ktorý hráme.“

Hráčom Serede patrila pred marcovým prerušením najvyššej slovenskej súťaže štvrtá priečka v skupine o udržanie s náskokom 6 bodov pred posledným FK Pohronie.

debata chyba