Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O talentovaného Žilinčana má záujem víťaz Európskej ligy

Devätnásťročný slovenský futbalista Ján Bernát by sa mohol stať novou posilou ruského tímu CSKA Moskva. Informoval o tom portál championat.com. Cena za talentovaného stredopoliara by sa mala pohybovať okolo 350-tisíc eur.

11.04.2020 13:58
Bernát Foto: ,
Ján Bernát (21) v tejto sezóne strelil 9 gólov a zaznamenal 2 asistencie.
debata

Bernát v tejto sezóne strelil 9 gólov a zaznamenal 2 asistencie. Raz skóroval aj v reprezentačnom drese SR do 21 rokov. Podľa ruského zdroja sa CSKA zameral na mladých futbalistov, ktorí nie sú príliš medializovaní a nestoja veľa peňazí.

O Bernáta sa podľa jeho agenta zaujímal aj dánsky klub Bröndby Kodaň. „Bernát je veľmi talentovaný hráč, takže je o neho veľký záujem. Má platnú zmluvu v Žiline. Čo sa stane v prestupovom období, to teraz nikto nemôže vedieť,“ citoval championat.com agenta Romana Vojteka.

Žilina je od 1. apríla v likvidácii a ukončila zmluvy s niektorými hráčmi, ktorí nesúhlasili so znížením platu. Bernát podľa ruského webu medzi nimi nie je a preto by jeho prestupová čiastka mohla byť väčšia.

CSKA Moskva je víťaz Európskej ligy (predtým Pohár UEFA) zo sezóny 2004–05. Záujem mal aj o služby Róberta Boženíka, ktorý spod Dubňa zamieril napokon do Feyenoordu Rotterdam.

debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #CSKA Moskva #Fortuna liga #Ján Bernát