Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weissovi jedinému neznížia plat: Ak nebudem v poriadku v júni, už asi nikdy

Na Tehelné pole prišiel pomôcť Slovanu Bratislava i sebe. Klub sľúbil futbalovému reprezentantovi Vladimírovi Weissovi ml. (30) trpezlivosť pri návrate do stopercentného poriadku - zdravotného, kondičného i herného.

11.04.2020 07:48
Vladimír Weiss ml. Foto: ,
Vladimír Weiss ml. bude v Slovane Bratislava nosiť dres s číslom 79.
debata (8)

Angažmán v tíme slovenského majstra začal operáciou pruhu, ktorú absolvoval 6. marca. Zatiaľ trénuje individuálne, no už aj s loptou. Pracuje aj dvojfázovo. Každý deň okrem nedele. Plnú záťaž podstúpi najskôr o dva týždne. No ako povedal pre Denník Šport:

„Cítim sa veľmi dobre. Azda najlepšie za posledné dva roky. Samozrejme, ešte som telo nezaťažil na sto percent, takže nechcem robiť unáhlené závery. Momentálne som však asi najbližšie k tomu, aby všetko fungovalo tak, ako má.“

Koronavírus okrem iného spôsobil odklad Fortuna ligy. Zranení hráči dostali čas vyliečiť sa a aj Weiss by vďaka tomu mohol stihnúť záver sezóny – ak sa odohrá.

„Áno, je to také šťastie vo veľkom nešťastí. Ak sa liga dohrá, určite stihnem viac zápasov než keby pokračovala v štandardnom režime. V takom prípade by som možno vôbec nenastúpil, no keď sa súťaž reštartuje trebárs v júni, keďže tento termín sa asi najčastejšie spomína, mohol by som byť už na sto percent nachystaný.

Hoci bez zápasovej praxe, ibaže tú nebude mať v tom čase nikto. A poviem vám pravdu, že ak už ani v júni nebudem v poriadku, tak už nebudem asi nikdy. Pretože v takom prípade budú tie problémy ešte vážnejšieho charakteru…“

Ak sa účastník MS 2010 i ME 2016 vráti v Slovane do najlepšej formy, môže byť ozdobou súťaže a pre „belasých“ veľkou pomocou v pohárovej Európe. Nateraz však v Slovane nedostáva výplatu a tak sa ho ako jediného nebude týkať prípadné znižovanie platov kvôli kríze súvisiacej s pandémiou:

"Áno, je pravda, že ja to riešiť nemusím. Tak totiž znie dohoda, že kým nezačnem hrať, nebudem dostávať nič.“

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml. #Fortuna liga #koronavírus