Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Netradičný zápas Slovana. Vstupenky si kúpili aj Vittek, Mak či Haraslín

Vstupenky na virtuálny futbalový zápas ŠK Slovan Bratislava so Slaviou Praha na podporu klubu i zdravotníkov, ktorí sú v prvej línii boja proti koronavírusu, si kúpili aj Róbert Vittek, Róbert Mak či Lukáš Haraslín.

09.04.2020 19:51
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pandémia koronavírusu sa výrazne dotkla aj tých, ktorí majú belasé srdcia. Klub sa dostáva do čoraz vážnejšej ekonomickej situácie, keďže výdavky sú prakticky totožné ako počas bežnej sezóny, no príjmy klesli takmer na nulu. Fanúšikovia zase prišli o zápasy a nadšenie z futbalu. Chceme vám opäť ponúknuť možnosť zažiť radosť z gólov belasých. V nedeľu 3. mája o 16:30 sa na starom Tehelnom poli uskutoční virtuálny zápas, na ktorý si môže zakúpiť vstupenky každý slovanista, čím podporí klub i zdravotníkov v boji proti koronavírusu! Vstupenky už v online predaji na ticketmedia.sk @robertvittek #PodporujemSlovan #PodporujemZdravotnikov #VypredajmeTehelnéPole

Príspevok, ktorý zdieľa ŠK Slovan Bratislava (@skslovanbratislava),

Trojica bývalých hráčov „belasých“ si vybrala miesta v sektore DS vo fanúšikovskom kotli. Duel je na programe v nedeľu 3. mája o 16.30 h.

"Myslím si, že je ten správny čas, aby sme všetci ukázali, že máme belasé srdcia a podporili sme náš milovaný klub v neľahkej situácii. Je tu skvelá možnosť zúčastniť sa na virtuálnom zápase Slovan – Slavia. Môžete si zakúpiť virtuálnu vstupenku od 10 eur, samozrejme si ich môžete kúpiť aj viac pre vašich kamarátov, najbližších a podobne.

Ja som si už zopár vstupeniek zakúpil," odkázal priaznivcom vo videu Vittek, ktorý v Slovane debutoval v roku 2000 a rozlúčil sa v jeho drese s kariérou v máji 2019.

Mak pôsobil v Slovane do pätnástich rokov. Momentálne je bez klubovej príslušnosti po tom, ako ukončil zmluvu s tureckým Konyasporom. Na virtuálny duel si kúpil 110 vstupeniek:

„Aj touto cestou by som vás chcel vyzvať, aby ste spolu so mnou podporili ŠK Slovan v tejto ťažkej situácii. Podporte klub aj vy a zakúpte si lístky na zápas so Slaviou. Ja osobne som si kúpil lístky do kotla, aby som tam mohol byť virtuálne s vami. Spolu to zvládneme, spolu sme Slovan!“

Rovnako ako Mak aj Haraslín hral za Slovan iba v mládežníckych kategóriách, v súčasnosti pôsobí v talianskom Sassuole.

„Pomôžme spoločnými silami klubu a zdravotníkom v tejto ťažkej situácii a zaplňme spoločne staré Tehelné pole, kde som hrával za Slovan ešte ako žiak či dorastenec. Verím, že to spoločnými silami zvládneme a my vyhráme tento boj nad vírusom, a nie vírus nad nami. Virtuálne sa vidíme 3. mája o 16.30 v zápase so Slaviou, ja som si už svoje lístky kúpil, a teraz je rad na vás,“ uviedol Haraslín na oficiálnom webe Slovana.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Róbert Mak #Robert Vittek #Lukáš Haraslín