Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hanba v Senici! Tréner platil obedy, kabína sa skladala na nákupy

Hoci sa klub nachádza na solídnom 9. mieste a od elitnej šestky, ktorá bude hrať o titul, ho delia iba štyri body, dejú sa v ňom veľmi zvláštne veci. Futbalová Senica síce zmenila majiteľa, ale má vážne problémy.

14.02.2020 09:46
Senica, Foto: ,
Káder Senice bol poskladaný multinárodnostne.
debata (5)

Klub zo Záhoria počas týždňa zmenil majiteľa, vlastníka z Venezuely vystriedali Česi. Keď však do areálu klubu vstúpil štáb RTVS, nikoho tam nenašiel. Iba zamknuté dvere.

Pre pár dňami musel z klubu odísť aj tréner Michal Ščasný. „Vedeniu som naznačil, že si neprajem, aby do tímu chodíli noví hráči bez môjho vedomia. Priamo som im povedal, že ak s tým nebudú súhlasiť, nech mi dajú výpoveď a naše cesty sa rozídu,“ povedal v reportáži Góly-body-sekundy.

Ščasný skončil a nahradil ho Jozef Olejník. „Ale keď vidím, akí hráči tam teraz chodia, odišiel by som aj sám,“ poznamenal český kouč, ktorý v lanskej sezóne viedol Spartak Trnava.

Situácia v Senici je nasledovná: nové vedenie z Česka ešte nezaplatilo bývalému majiteľovi za prevod akcií, hráčom však sľúbilo, že peniaze, ktoré im dlhujú Juhoameričania, vyrovnajú do konca aktuálnej sezóny.

Ščasný však pre RTVS prezradil, ako to na Záhorí v uplynulých mesiacoch chodilo. „Šatňa sa občas poskladala, aby si niektorí chlapci mohli ísť nakúpiť do obchodu. Pár hráčom, ktorí boli na tom naozaj zle, som platil aj obedy,“ potvrdil dnes už bývalý tréner FK Senica Michal Ščasný.

Seničania nastúpia na prvý jarný ligový duel na pôde druhej Dunajskej Stredy.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #FK Senica #Michal Ščasný