Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Posile Pohronia gratulovala k prestupu hviezda Realu Madrid

Za normálnych okolností by jeho príchod veľa pozornosti nevzbudil. Do fortunaligového Pohronia prišiel z treťoligového Gabčíkova potichu bočným vchodom. Vizitka bývalého hráča Veľkých Ludiniec či Nových Zámkov Koja Matiča (24) aspoň zatiaľ nemá veľký cveng. Napriek tomu o transfere počuli aj v Reale Madrid.

13.02.2020 11:58
debata (3)

Správa zaujala konkrétne Matičovho krajana Luku Joviča (22). Letná posila španielskeho giganta za 60 miliónov eur z Frankfurtu v príbehu na Instagrame gratulovala Matičovi k prestupu.

„Luka Jovič je môj najlepší kamarát. Vyrastali sme spolu. Chodili sme spolu do školy, boli sme susedia. Poslal som mu fotku, že som podpísal zmluvu s Pohroním. Sám si to pridal na Instagram,“ vysvetlil s úsmevom Kojo Matič.

Jovičovi sa na Santiago Bernabéu zatiaľ nedarí. Nastúpil na 23 zápasov, no strelil len dva góly. Prím na hrote útoku hrá i naďalej 32-ročný Francúz Karim Benzema.

Matič má nováčikovi Fortuna ligy pomôcť odlepiť sa od dna tabuľky. Pohronie stráca na predposlednú Nitru iba jeden bod, na dostrel sú aj Sereď či Senica.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Fortuna liga #FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa #Luka Jovič #Kojo Matič